Ce frumoși și talentați sunt copiii lui Mihai Budeanu, de la 3 Sud Est. Ștefan și Sara au pasiuni artistice

 Lupescu Anca
.

Mihai Budeanu, de la 3 Sud Est, trece prin clipe dificile, după ce s-a infectat cu COVID-19 și a stat internat în Terapie Intensivă. Starea cântărețului este acum stabilă și se așteaptă transferul lui într-un centru de recuperare, potrvit informațiilor făcute de apropiații și trupa lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Din păcate, familia artistului, soția și cei doi copii, s-au infectat și ei cu COVID-19. Potrivit unui apropiat al familiei, cei trei au făcut o formă ușoară și sunt în afara oricărui pericol.

Mihai Budeanu este căsătorit cu Emilia și au doi copii: Ștefan și Sara. Cei doi au pasiuni artistice, iar părinții lor se pot mândri cu succesele lor.

La 10 ani, Ștefan cântă la pian și a câștigat mai multe concursuri importante de muzică. Fiul lui Mihai Budeanu a obținut premiul întâi pentru interpretarea din cadrul Concursului Național de Pian Musica Mundi' în vara anului trecut.

Sara are 13 ani și este o adevărată frumusețe, care ar putea cu ușurință să urmeze o carieră de model.

Emilia și Mihai Budeanu se iubesc de la 17 ani

Emilia și Mihai Budeanu sunt iubiți din liceu, de pe vremea când aveau 17 ani. Au rămas împreună și și-au întemeiat o familie superbă. Emilia a devenit soția lui cântărețului în 2005, după 22 de ani de relaţie.

media-145667059238387900media-145667059238387900

Este mai bine Mihai. Medicii i-au băgat plasmă, pentru că a fost destul de grav. Avea nevoie de acest tratament. I s-a administrat la timp. Suntem îngrijorați cu toții. Sperăm ca totul să mergă bine pentru el', a declarat ieri Viorel Șipoș.

În urmă cu o săptămână, Mihai Budeanu a ajuns la spital, în stare gravă, după infectarea cu COVID-19. Inițial, artistul a fost internat la Spitalul Municipal din Mangalia, iar mai apoi transferat către Medgidia, deoarece unitatea spitalicească din Mangalia nu dispunea de toate condițiile necesare pentru a-l trata corespunzător.

Citește și: INNA povestește tot despre relația cu Deliric: „Nu am mers pe rațiune’. Cum a reușit artistul să o cucerească / EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital, după ce a fost confirmată cu COVID-19: „S-a simţit foarte rău’

Citește și: Detalii șocante despre relația dintre Nadia Comăneci şi Nicu Ceauşescu, în presa italiană: „Nu era dragoste în pat, ci autentice violuri și tortură!

Citește și: O mai ții minte pe Kelly din „Familia Bundy’? Cum arată Christina Applegate la 49 de ani și cât de mult s-a schimbat

„Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 și este internat în secția de terapie intensiva a Spitalului Municipal Medgidia. I se administrează plasma și tratament de specialitate.Să sperăm ca starea lui se va îmbunătăți cât mai repede. Nu este de joacă cu acest virus!!! Aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru respectând regulile de protecție.Vă ținem la curent cu starea lui Mihai‘, au scris atunci băieții de la 3 Sud Est!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton