Ce fată frumoasă are Dana Marijuana! La 14 ani, Alesia este copia fidelă a mamei sale: "Dacă va avea şansa să devină persoană publică, atât eu, cât şi tatăl ei o s-o susţinem"

 Oana Pantazi
.

Dana Coteanu, cunoscută mai degrabă ca Dana Marijuana, este azi o mamă extrem de mândră. Fiica ei cea mare, Alesia, în vârstă de 14 ani, e bucățică ruptă din mama ei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Parcă mai ieri Dana Marijuana făcea valuri în showbiz, în timp ce scandalurile și controversele se țineau scai de ea… Dar iată că „Cea mai fidelă fată” (vă amintiți, desigur, hitul care a făcut-o cunoscută), dar și cea mai năzbâtioasă este azi, la 40 de ani, o mamă dedicată, de trecutul ei tulbure mai amintind acum doar porecla, care s-a lipit de numele ei ca marca de scrisoare.

Dana se ocupă singură acum de cele două fiice ale sale, Alesia (14) și Iris (5), dar și de afacerea cu bijuterii hand made, pe care le lucrează chiar ea și apoi le comercializează la târgurile de profil din țară.

„Mă bucur de cele două minuni pe care viaţa mi le-a dat. Mă descurc bine cu banii. Copiii mei sunt bine, unul este la şcoală şi altul merge la grădiniţă', spunea Dana pentru Click.

Citește și: Mary-Kate Olsen s-a despărțit cu scandal de soțul ei bancher! Olivier Sarkozy a dat-o afară din casă

„O să fie o artistă talentată”

Recent, Dana și-a surprins fanii de pe contul de socializare cu o fotografie în care apare alături de Alesia, fiica ei cea mare, care, până în 2017, când tatăl artistei, Ion Coteanu a încetat din viață, a fost în grija acestuia. Se pare că Alesia nu doar că-i seamănă perfect mamei sale din punct de vedere fizic, ci a moștenit și talentul muzical al acesteia.

„Fiica mea nu are studii muzicale. Nu ştiu dacă o să aibă şanse să intre în industria muzicală. Sunt mulţi oameni talentaţi în ţara asta şi nu reuşesc să se lanseze pentru că nu este loc.

Fetiţa mea o să fie o artistă talentată doar pentru prieteni, colegi de clasă şi familie. Dar dacă o să aibă şansa să devină persoană publică, atât eu, cât şi tatăl ei o s-o susţinem', mărturisea Dana Marijuana într-un interviu pentru Click.

Citește și: Cătălin Măruță, discuții incredibile cu polițiștii din trafic, în starea de urgență: 'Au avut de-a face cu iubiți geloși ieșiți din casă pentru a-și urmări partenerele, să verifice dacă merg la cumpărături'

O nouă viață

La mai bine de patru ani de la divorțul de primul său soț și la opt ani de la internarea la psihiatrie, Dana Marijuana și-a schimbat viața complet. Dacă pe vremuri domina știrile cu probleme cu droguri sau scandaluri, acum este de nerecunoscut.

După ce a divorțat de soțul său, Sebi, considerat o influență nefastă în viața artistei, după cum povestea tatăl acesteia, decedat anul trecut, Dana Marijuana, mama a două fetițe, și-a reconfigurat complet viața.

Prima artistă de hip-hop din România, una dintre senzațiile showbizului la începutul anilor 2000, a trecut peste problemele din trecut, nu puține la număr, și se pare că se bucură de o viață liniștită, în sfârșit. Artista deține un bar în plin centrul Bucureștiului și se pare că se descurcă de minune.

Mai mult, anul trecut în august, Dana Marijuana s-a afișat cu noul său iubit, dovadă că viața ei a intrat pe un făgaș normal.

unnamed-file-4unnamed-file-4
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton