Ce a făcut Flavius Nedelea imediat după despărțirea de Anamaria Prodan. Afaceristul a luat o decizie surprinzătoare

 Dumba Gabriela
.

Ce a făcut Flavius Nedelea imediat după despărțirea de Anamaria Prodan. Flavius Nedelea și Anamaria Prodan s-au despărțit după doar câteva luni de relație, însă în relații foarte bune și fără a-și reproșa unul altuia motive pentru care povestea lor, aparent perfectă, nu a mai funcționat. Imediat după despărțirea de Anamaria Prodan, Flavius Nedelea a plecat din România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce a făcut Flavius Nedelea imediat după despărțirea de Anamaria Prodan. Fără a explica de ce s-au despărțit, Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au pus punct poveștii de dragoste și fiecare își vede acum de viața lui, fără resentimente și frustrări. În timp ce Anamaria postează pe rețelele de socializare fotografii de la întâlnirile cu prieteni vechi, Flavius Nedelea și-a luat vacanță.

100973910_2270833663223245_4136583170004877312_n100973910_2270833663223245_4136583170004877312_n

Ce a făcut Flavius Nedelea imediat după despărțirea de Anamaria Prodan

Flavius Nedelea a plecat din România imediat după despărţirea de Anamaria Prodan, fără a preciza dacă este însoțit sau se relaxează singur într-o vacanță de lux. Milionarul a postat pe rețelele de socializare poze din staţiunea Menton, una dintre cele mai cunoscute de pe Coasta de Azur.

Flavius Nedelea a confirmat că el şi Anamaria Prodan s-au despărţit. El a vorbit în termeni măgulitori despre deja fosta lui iubită.

ANAMARIA PRODAN este un om minunat. Este o femeie care face orice bărbat să se simtă cel mai important din Univers. Este o femeie unică din orice punct de vedere. Sunt mândru că am câștigat o PRIETENĂ PE VIAŢĂ.

Călătoria noastră în 2 a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți. Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea în univers. Ești un exemplu demn de urmat ca FEMEIE și ca OM! Sunt mândru de tine și de tot ce ai realizat în viața asta! Am să te privesc ca prieten drag forever', a transmis Flavius Nedelea.

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, după ce s-a afișat cu noul iubit: ‘Îmi doresc să putem vreodată, dacă ne vom întâlni, să…’

Citește și: Ce părere are Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, despre relația impresarei cu noul ei iubit, Flavius Nedelea: „Sunt lângă ea dacă are nevoie de mine, dar…’

Citește și: Cine este Andreea Roșca, noua iubită a lui Adrian Cristea. Este avocată și a lucrat în Dubai

Cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite, ca iubiţi, dar vor să rămână prieteni pe viaţă.

Flavius este un om minunat. Este un romantic desăvârşit, un bărbat care ştie să aprecieze o femeie şi o face să se simtă icoana vieţii lui. Călătoria noastră prin viaţă în 2 a luat sfârşit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieţi.

Îţi mulţumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit şi îţi doresc toată fericirea din univers. Eşti un exemplu demn de urmat ca bărbat şi ca om. Sunt mândră de tine şi de tot ce ai realizat în viaţa asta. Am să te preţuiesc ca prieten drag forever', e mesajul postat pe Instagram de Anamaria Prodan.

Cine este și cu ce se ocupă Flavius Nedelea, fostul iubit al Anamariei Prodan

Flavius Nedelea este din Tulcea și are 42 de ani, fiind cu 8 ani mai tânăr decât impresara. Bărbatul are mai multe afaceri și deține un hotel în București. Anamaria Prodan declara acum ceva timp că este iubită și iubește, iar de Paște a petrecut alături de iubitul ei.

Vedeta avea numai cuvinte de laudă la adresa partenerului ei și spunea că este fericită alături de el. Copiii Anamariei Prodan au fost văzuți de multe ori la restaurantul noului iubit al impresarei. În trecut, s-a zvonit că Laurette ar fi avut o relație cu Flavius Nedelea, după ce au fost văzuți împreună pe Coasta de Azur. Ulterior, mulatra a negat orice legătură cu acesta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton