Ce făceau Cabral și Adela Popescu în pauzele de filmare de la Sunt celebru, scoate-mă de aici: "Pe cuvânt, cum vezi în filmele alea..."

 Laciu Andreea
.

S-a aflat ce făceau, de fapt, Cabral și Adela Popescu, în momentele în care erau în pauză de filmare în Republica Dominicană. Cei doi prieteni au fost co-prezentatori la Sunt celebru, scoate-mă de aici! și au avut norocul să aibă și familiile aproape pentru o perioadă bună. Simpaticul prezentator este acum pregătit pentru o pauză mai lungă de la televiziune, dar și-a deschis sufletul și a făcut o serie de dezvăluiri despre experiența din țările calde.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce făceau Cabral și Adela Popescu în pauzele de filmare de la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Cabral și Adela Popescu sunt prieteni de mai mulți ani. Au prezentat în același timp emisiuni la Pro TV în ultimii ani, dar acum a venit momentul în care au devenit chiar colegi în cadrul aceluiași proiect. Au mers împreună în jungla din Republica Dominicană și au acceptat provocarea. Asta deși anul acesta au avut amândoi câte un copilaș mic de care să aibă grijă. Din fericire, totul s-a terminat cu bine.

adela-popescu-4adela-popescu-4

Ce făceau Cabral și Adela Popescu în pauzele de filmare de la Sunt celebru, scoate-mă de aici

Simpaticul prezentator a dezvăluit acum câteva detalii despre ceea ce nu s-a văzut la TV. A mărturisit că a trecut mai ușor peste momentele dificile datorită oamenilor pe care i-a avut alături și s-a bucurat împreună cu familia lui și a Adelei Popescu de clipele frumoase din Republica Dominicană.

„Adela este un partener foarte tare, foarte mișto, are experiență foarte multă și de direct, și de înregistrare, și de film, și ce vrei tu, și ne-am completat foarte bine. Oricum suntem prieteni, deja îmi plăcea de ea, dar profesional am mai colaborat acum ceva ani, am mai revenit acum după ce am mai acumulat amândoi experiență și a ieșit foarte bine.

Seara, când aveam programul mai liber, ieșeam în stradă cu scaune și cu mese, pe cuvânt, cum vezi în filmele alea sud-americane, cu copii, cu căței, cu purcei, cu toată lumea grămadă. Mai trecea câte o mașină, mai strângeam alea, le puneam la loc. Nu aveau semințe, acolo era cu mango și cu banane', a dezvăluit Cabral Ibacka, despre experiența Sunt celebru, scoate-mă de aici, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Citește și: Cabral, noi declarații despre pauza lui de la televiziune: „N-am mai spus altcuiva asta'. Ce se întâmplă cu emisiunea „Ce spun românii'

Citește și: Jennifer Lopez a trecut cu greu peste prima despărțire de Ben Affleck: 'Am simțit că mor'

Citește și: Cum se menține în formă Luana Ibacka la 55 de ani. Fosta soție a lui Cabral arată perfect în costum de baie: „Mă bucur de o viață fericită”

Citește și: Când are loc finala emisiunii „Mireasa', sezonul 6. Simona Gherghe: „Concurenții se pregătesc de căsătorii'

Ce au pățit în timpul uraganului Fiona

Culmea este că atunci când au trecut prin cele mai înspăimântătoare momente, în timpul uraganului Fiona, adulții erau panicați, dar micul Tiago dormea buștean.

„Foarte mișto a fost furtuna. Nu m-am panicat, dar ne-am făcut griji pentru că nu știam la ce să ne așteptăm. Noi ne gândeam că o furtună în România când ajunge la 100 kilometri pe oră e nasoală, iar ei anunțau 160 kilometri pe oră. Nici nu eram la noi acasă unde ne-am obișnuit cu termopane, 3-4 camere, ei acolo au, pentru că este țară tropicală, niște felii de geam, efectiv „foaie' de geam, care se împing de colo-colo.

Nu știam dacă e securizat geamul, dacă se sparge. Am fost foarte stresați din punctul ăsta de vedere. Până la urmă eu mă tot gândeam că ne facem griji prea mari și o să ajungem la un moment dat să râdem. Nu a fost așa. Adică nu. Faza cea mai tare este că Tiago, fiul cel mic, nu doarme noaptea, nu doarme. Nu ai înțeles, chiar nu doarme. Eu dorm cu Namiko, care mai doarme, și Andreea cu Tiago, care nu doarme.

Atunci a fost prima noapte din viața lui în care a dormit buștean. Pe cuvânt. Se auzea vântul afară zici că intra locomotiva peste tine, ne lua țiglele din spatele casei, le ridica și le izbea de cealaltă parte a casei, era nenorocire. Dormeau cei mici de nu ai văzut așa ceva. A fost bine până la urmă', a completat Cabral, pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton