Ce făcea Alina Sorescu în timp ce Alexandru Ciucu se afla la tribunal. Artista a lipsit de la proces

 Dumitrache Laura
.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt căsătoriți de 12 ani, iar împreună au două fetițe. De mai bine se un an se zvonește că mariajul celor doi ar fi ajuns la final. Deși păreau că au familie fericită, Alina si Alex au decis să se despartă. Marți, 3 aprilie, creatorul de modă s-a prezentat la tribunal, pentru divorțul de artistă. Alina Sorescu a lipsit, fiind prezentă la studio.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Ciucu a fost prezent marți, la Judecătoria de la Buftea, unde a avut loc procesul pentru custodia fetelor pe care le are cu Alina Sorescu. Creatorul de modă a fost însoțit de tatăl său, dar artista nu și-a făcut prezența. Deși zvonurile privind separarea lor au apărut în urmă cu câteva luni, Alex Ciucu a decis abia la începutul lunii mai să depună actele de divorț.

Alina Sorescu nu s-a prezentat la procesAlina Sorescu nu s-a prezentat la proces

Alina Sorescu a preferat să fie întotdeauna discretă cu viața sa personală. În timp ce aceasta a preferat să nu ofere detalii despre căsnicia sa, designerul declara în urmă cu ceva timp că nu divorțează de artistă. Ei bine, se pare că mariajul celor doi a ajuns la final.

Citește și: Cine l-a însoțit pe Alexandru Ciucu la tribunal, pentru procesul de custodie.Alina Sorescu a lipsit

Citește și: Ce avere împart Alina Sorescu și Alexandru Ciucu la partaj, în cazul divorțului.Doar casa valorează jumătate de milion de euro!

Citește și: Ce mai face și cum arată Hamude de la Insula Iubirii.Iubita lui, Loredana, l-a înșelat atunci cu ispita Sorin

Citește și: Imagini tulburătoare într-un spital din Ucraina:doi tineri au făcut dansul mirilor după ce mireasa a rămas fără picioare de la o mină rusească

Alina Sorescu nu s-a prezentat la tribunal

După 12 ani de căsnicie, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să divorțeze. Deși zvonurile legate despre separarea lor au apărut în urmă cu câteva luni, creatorul de modă mărturisea că nu divorțează. Designerul a depus actele de divorț, iar marți, 3 aprilie, s-a prezentat la Tribunalul de la Buftea.

Acesta a fost însoțit de tatăl său, în timp ce Alina Sorescu a lipsit. În acest timp, artista a fost la studio, unde se ocupă intens de cariera sa muzicală. Așadar, în timp ce soțul ei se afla la tribunal pentru a discuta amănuntele divorțului, Alina Sorescu era în studioul de înregistrări.

Alina Sorescu, tot mai concentrată pe cariera muzicală

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să divorțeze, dar acest lucru nu o împiedică pe artistă să se concentreze pe cariera muzicală. Din contră, Alina s-a cufundat în muncă în această perioadă.

Vedeta a postat câteva imagini din studioul de înregistrări, afișând un zâmbet larg, semn că încearcă să fie puternică. De-a lungul anilor, Alina Sorescu a câștigat simpatia a milioane de români, iar muzica rămâne cea mai mare pasiune a ei. Admiratorii o susțin și îi trimit mesaje de felicitări, dar și multe laude soției lui Alexandru Ciucu.” Ești una din cele mai frumoase, modeste,și cu bun simt artista din țara noastră! Talentata, bun profesor și buna mama, te apreciem și te prețuim!„, „Foarte frumoasa. Cu adevărat porți ce ți se potrivește cu adevărat. Aer de libertate și încredere. Bravo, Alina, te felicit!„, „BRAVO, ești tu…ești ceea ce trebuie sa fii mereu, naturala, frumoasa, distinsa, inspirata, felicitari!„, sunt doar câteva dintre mesajele fanilor postate pe pagina de Facebook a Alinei Sorescu.

Alina Sorescu, dezvăluiri despre căsnicia cu Alexandru Ciucu

În urmă cu 12 ani începea povestea de dragoste dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Au împreună două fetițe, iar în urmă cu câțiva ani făcea declarații surprinzătoarea despre căsnicia cu designerul de modă.

Am primit un inel, așa face în fiecare an. A trebuit să-l las la scurtat. E albastru, de data asta l-am ales. De obicei se ducea singur, i-am zis să mai schimbe, dar el vrea să-mi dăruiească inele. Important e să fim fericiți și să ne creștem fetițele frumos. Nu știu dacă e o rețetă, cred că fiecare își găsește. E o provocare să reziști împreună, avem un țel comun. Avem două fetițe care ne întregesc. Eu sunt foarte echilibrată, nu îi dau motive de neînțelegeri.', a spus artista la Agentia VIP.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton