Ce face Zanni cu banii pe care îi câștigă: „Nu plec niciodată în vacanță”

 Miniosu Alexandra
.

Zanni, prezentatorul de la Survivor: Extra Show, a povestit ce face cu banii pe care-i câștigă. Tânărul activează în mai multe domenii. Se laudă cu reușite în muzică, televiziune, dar și pe rețelele de socializare, mai ales pe TikTok, succes ce i-a adus sume frumoase în conturi. Spre surprinderea multora, acesta a spus că nu merge niciodată în vacanță. Iată ce planuri de viitor are!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Zanni, prezentatorul emisiunii online Survivor: Extra Show, a povestit ce face cu banii pe care îi câștigă. Până acum, tânărul s-a făcut remarcat în mai multe domenii, fapt ce i-au adus sume frumoase în conturi. A lansat mai multe melodii, a câștigat Survivor România și are un succes uriaș pe TikTok. De curând, el a semnat și cu PRO TV.

zanni-bani-1zanni-bani-1

Recent, Zanni a fost invitat în cadrul emisiunii online „Întrebarea mesei rotunde', găzduită de Marius Manole. Cu acest prilej, internauții au aflat mai multe despre prezentatorul de la Survivor: Extra Show. Printre altele, fostul câștigător de la Survivor România a povestit ce face cu banii pe care îi câștigă.

Citește și: Cum s-au împăcat Ștefan Ciuculescu și Zanni, după conflictul de la Survivor:„Nu mă așteptam'

Citește și: Ce emisiune prezintă Zanni la PRO TV, despre Survivor.Surpriză uriașă pentru fani!

Citește și: CRBL i-a făcut praf pe Războinici pentru că nu i-au trimis mâncare lui Relu Pănescu în Exil, la Survivor:”Vouă nu vă e rușine?”

Citește și: Costi Ioniță, prima reacție după scandalul de la Eurovision 2022:”Putem să fim pe ultimul loc”

Ce face Zanni de la Survivor: Extra Show cu banii pe care îi câștigă

Încă de la începutul emisiunii online, Zanni îi ia pe toți prin surprindere prin sinceritatea lui. Fostul concurent de la Survivor a mărturisit că nu avea o părere foarte bună despre Marius Manole, motiv pentru care a ezitat un timp să apară la el în show. Lucrurile s-au schimbat însă după ce s-au văzut față în față.

„La prima vedere, nu mi-a plăcut de tine. Acum mi-am schimbat părerea. Așa fac mereu înainte să cunosc oamenii', îi spune Zanii lui Marius Manole la „Întrebarea mesei rotunde'.

Zanni, despre evoluția lui

Zanni nu se sfiește să aducă în discuție și subiecte mai sensibile. Prezentatorul emisiunii Survivor: Extra Show vorbește despre copilărie, perioada petrecută la cămin, lecțiile pe care le-a primit în viață, cum a luptat ca să nu mai fie agresat și despre succesul lui de pe TikTok. În mare, acesta povestește despre cum i s-a schimbat viața, conform libertatea.ro.

„Cum au luat mâna de pe mine, mi s-a limpezit totul. Am terminat școala, m-am înscris la un curs de frizerie, am început să mă tatuez, m-am băgat într-un cămin de nefamiliști, un beci de 2 pe 2. Știam foarte bine ce vreau să fac', continuă prezentatorul de la Survivor: Extra Show.

Așadar, Zanni nu se sfiește să răspundă întrebărilor legate de viața lui personală și profesională. Fostul câștigător de la Survivor vorbește despre modul în care a reușit să evolueze, despre anii în care a făcut balet și despre cum a ajuns unde este astăzi. De asemenea, el a amintit despre depresia cu care s-a confruntat după competiția din Dominicană. Totodată, el dezvăluie și ce planuri de viitor are.

„Pun banii la ciorap'

Potrivit spuselor lui Zanni, acesta nu pleacă niciodată în vacanță. Tânărul preferă să-și pună banii la ciorap, pentru a aduna mai mulți. Prezentatorul emisiunii online Survivor: Extra Show își dorește ca în următorii ani să se așeze la casa lui, să-și găseasca aleasa și să facă copii împreună.

„Nu plec niciodată în vacanță, pun banii la ciorap. Într-un an-doi mă mut la casa mea, vreau să-mi întemeiez o familie. Când găsesc femeia potrivită, aia e. Vreau să am copii, să-i cresc frumos, să le povestesc de Moș Crăciun', mai spune el.

Zanni, despre presupusa relație cu Ana Porgras de la Survivor

La un moment dat, Zanni vorbește și despre presupusa relație pe care ar fi avut-o cu Ana Porgras de la Survivor: „A fost o poveste, du-te-vino, mi-a înșelat așteptările, nu pe mine'.

În ceea ce-i privește pe foștii lui colegi de la Survivor, Zanii susține că toți ar fi fost dușmanii lui. Doar despre Jador a avut cuvinte de laudă, spunând că e un „băiat super sufletist'.

„Acolo am învățat să înot, am învățat multe. Toți erau dușmanii mei, inclusiv cei din echipa mea. Jador e un băiat super sufletist, mi-a plăcut de el, voiam amândoi să reușim. Dar nu am rămas prieten cu nimeni', adaugă el.

Dialogul integral dintre Zanii și Marius Manole se găsește în prima ediție Întrebarea mesei rotunde din acest sezon. Aceasta e disponibilă astăzi, de la ora 20:00, pe VOYO.

Sursă foto: Libertatea, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton