Ce face și cum arată azi Blanche, fosta iubită a lui Irinel Columbeanu. Milionarul i-a confiscat toate cadourile

 Oana Pantazi
.

La începutul anilor 2000, Blanche a fost iubita lui Irinel Columbeanu, iar omul de afaceri avea de gând să o ia de soție. Relația lor nu s-a terminat însă sub cele mai bune auspicii, însă tot răul a fost spre bine pentru Gabriela Botezat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Blanche superba rădăuțeancă cunoscută și ca Gabriela Ciobică (actualmente botezat) a fost la un pas de a se concretiza într-o căsătorie, însă relația dintre omul de afaceri și Miss România 2004 s-a încheiat în mod neașteptat. Puțini își mai amintesc că, înainte de a o cunoaște pe Monica Gabor și de a-i deveni soț, Irinel Columbeanu s-a iubit cu Gabriela Botezat, chiar dacă la vremea respectivă în presă a curs multă cerneală pe această temă. Iată ce s-a întâmplat cu frumoasa tânără după despărțirea de omul de afaceri.

Irinel-Columbeanu-intro-3Irinel-Columbeanu-intro-3

Irinel Columbeanu și Blanche, despărțire cu scântei

Apetitul lui Irinel Columbeanu pentru femei frumoase este cunoscut, de-a lungul timpului printre iubitele sale, în afară de Monica Gabor, care i-a devenit soție, numărându-se și Romanița Iovan, și Anna Lesko. Milionarului i-a atras, evident atenția și frumoasa Blanche, care a devenit iubita lui Irinel Columbeanu și, se spune, erau mari șanse ca acesta să o ceară de soție.

Citește și: Ce a răspuns Irinel Columbeanu la întrebarea dacă o mai iubește pe Monica: „Nimic nu e întâmplător”

Citește și: De ce a trimis-o Irinel Columbeanu pe Irina în America, la Monica. Nu lipsa banilor a fost problema!

Citește și: Ce avere are, de fapt, Irinel Columbeanu. Pare falit, dar mai are câteva „comori” ținute la secret

Citește și: Mama gemenilor căzuți de la etaj, internată la Psihiatrie. Medic: „Foarte teatrală, puţin îndurerată'

Citește și: Eric Clapton, tragedie similară celei de la Ploiești, unde gemenii au căzut de la etaj și au murit: „Mă uitam la faţa lui frumoasă şi…”

Relația lor s-a încheiat abrupt și, conform presei vremii, după ce a fost părăsit, Irinel Columbeanu i-ar fi luat lui Blanche toate blănurile pe care i le dăruise. De asemenea, la vremea respectivă s-a zvonit că milionarul ar fi intrat cu buldozerul în salonul de înfrumusețare pe care i-l făcuse cadou Gabrielei în orașul natal… După despărțire, alegerea lui blanche de a se întoarce în orașul natal a fost bun augur, deoarece tânăra Miss România 2004 și-a găsit fericirea acolo.

Ce face și cum arată azi Blanche, iubita lui Irinel Columbeanu de dinainte de Monica Gabor

Pentru Gabriela, decizia de a părăsi Bucureștiul s-a dovedit foarte inspirată. Întoarsă în orașul natal, Blanche, ex-iubita lui Irinel Columbeanu, și-a găsit fericirea alături de un tânăr magistrat, căruia i-a dăruit doi copii. Chiar dacă a dispărut din viața publică, rolul de mamă, soție și femeie de afaceri i-au adus împlinirea frumoasei rădăuțence. Potrivit wowbiz.ro, acum, Gabriela Botezat are un salon de înfrumuseţare cu spa în orașul natal, iar recent și-a deschis o pensiune pentru turiștii care vizitează Bucovina.

Roata s-a întors!

Viața i-a despărțit pe Irinel Columbeanu și pe iubita lui, Blanche, într-un moment în care milionarul era pe val. La scurt timp, a cunoscut-o pe Monica Gabor, care i-a devenit soție și i-a dăruit-o pe Irina, iar viața lui nu dădea semne că se va îndrepta spre un deznodământ atât de trist…

Dar iată că, în timp ce fosta lui iubită a găsit dragostea, s-a căsătorit și a făcut doi copii, milionarul de la Izvorani s-a despărțit de Monica și a pierdut toată averea. Acum, Irinel Columbeanu locuiește cu chirie într-un apartament cu două camere, în timp ce Blanche și soțul ei au trei case în rădăuți, două spații comerciale și șase terenuri – conform declarației de avere a soțului Gabrielei.

Iar Irinel Columbeanu a fost condamnat să-și vadă arzând Palatul de la Izvorani, unica amintire a unei vieți opulente… Mai mult, acum câteva luni, omul de afaceri s-a despărțit și de Oana Cojocaru, pe care a întâlnit-o la mare, la un concurs de frumusețe, și care i-a fost alături în cea mai grea perioadă a vieții.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton