Ce face și cum arată acum Soso, primul câștigător Big Brother. E medic și e pasionat de călătorii

 Raiciu Adriana
.

Ce face și cum arată acum Soso, câștigătorul Big Brother. În anul 2003, tânărul Sorin Fișteag câștiga emisiunea Big Brother și pleca acasă cu premiul de 50.000 de euro. Timpul a trecut, iar Soso a dispărut din atenția publicului. Cum arată acum și cu ce se ocupă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce face și cum arată acum Soso, câștigătorul Big Brother. Au trecut mai bine de 20 de ani de când Soso, pe numele său real Sorin Fişteag, câștiga Big Brother. Totul se întâmpla în 2003, atunci când avea 22 de ani și era student la medicină, în Timișoara. Între timp, viața l-a condus pe drumuri nebănuite, astfel că astăzi este medic în Germania.

119058239_419395619023897_8289782771824536525_n119058239_419395619023897_8289782771824536525_n

Soso este specialist în medicină internă, iar în 2020, atunci când numărul de cazuri de infectări cu COVID-19 au explodat, acesta avea grijă de pacienții infectați.

Citește și:O mai ții minte pe Dulce Maria, din telenovela Îngerașul? Cum arată acum Daniela Aedo, la vârsta de 28 de ani

Citește și:Loredana Groza și Mickey Rourke joacă împreună într-un film: „M-am îndrăgostit când l-am văzut…’. Imagini cu cei doi

„Da. Îmi este teamă că o să iau virusul și o să îi îmbolnăvesc pe cei din jurul meu. Îmi este teamă că se va îmbolnăvi echipa din spital. Dar nici pompierul nu stă în fața unei case ce arde și se gândește că îi este frică de foc, ci face tot posibilul să limiteze daunele. Pe asta mă concentrez și eu acum. La început, îmi era greu să mă rup de muncă acasă. Noi, colegii, ne sunam, ne scriam unii altora să vedem ce se mai întâmplă. Eram foarte implicați cu totul.

Citește și: Cristina Șișcanu a răbufnit după ce Mădălin Ionescu a fost amendat în Italia: „Ce lege absurdă!

Citește și:Survivor România 2023. Trei Războinici au fost propuși spre eliminare, iar Mihai Zmărăndescu și Robert Moscalu sunt în scandal

Acum am intrat într-o oarecare rutină și este mult mai ok. Toată lumea se concetrează pe ce are de făcut. Cu toții suntem conștienți că de noi depinde rezultatul acestei crize. Fiecare își dă silința să dea dovadă de profesionalism: medici, infirimere, asistente. Nu știm pe termen mediu sau lung ce se va întâmpla. La multe epidemii, pandemii  virusul suferă mutații și nu mai e patogen pentru om. La fel de bine poate să rămână mulți ani prezent în viețile noastre. Orice scenariu este posibil', a declarat Soso într-un interviu pentru blogul monicaradulescu.eu.

Ce face și cum arată acum Soso, câștigătorul Big Brother

Sorin Fişteag a devenit cunoscut după participarea la primul realityshow din România, Big Brother. A câștigat marele premiu de 50.000 de euro, pe care i-a investit într-un apartment din orașul natal și în călătorii.

Nu am călătorit suficient cât mi-aş fi dorit să călătoresc şi cât voi mai călători în continuare. E într-adevăr marea mea pasiune şi faptul că locuiesc în Germania într-o zonă cu foarte multe aeroporturi mari îmi facilitează hobby-ul ăsta, pentru că am zboruri directe peste tot pe glob.

Mie îmi place foarte mult ca, în excursiile pe care le fac, să simt că pentru o săptămână, două-trei săptămâni, cât timp am, locuiesc în locul respectiv. Îmi place foarte mult să mă trezesc dimineaţa să mă duc să caut o cafenea, unde localnicii îşi iau micul dejun şi îşi mănâncă croissantul sau, mă rog, în funcţie de local, să oprim pe străzi fără să citesc nu ştiu ce ghiduri, nu ştiu ce indicaţii neapărat. Bine, mă mai opresc, într-adevăr, pe google, să văd cele mai importante 10 locaţii care trebuie văzute în orice oraş. Asta este foarte practic. Întotdeauna am câteva ţinte foarte clare: muzeul de artă contemporană, dacă există acolo„, declara Soso, în urmă cu ceva timp, pentru Digi24.

S-a mutat în Germania

După ce a terminat facultatea, în anul 2006, Soso a început să lucreze în domeniul farmaceutic în România. Totuși, după 4 ani, a realizat că nu e ceea ce-și dorește, așa că a decis să plece din țară și și-a încercat norocul în Germania, ca medic.

„În Germania, m-am acomodat extrem de bine. Limba, obiceiurile, m-am obişnuit repede cu ele. Este, într-adevăr, un şoc cultural cum se zice. E o diferenţă foarte mare, pentru că germanii sunt foarte organizaţi. Există o structură, există un plan, există un standard pentru absolut orice. Există un standard pentru cât de albastră are voie să fie această masă, da? Sau pentru cât de puternică are voie să fie lumina ca să nu fie dăunătoare ochilor. Totul este calculat perfect acolo. Pentru absolut orice. Asta se întâmpla în 2011„, a mai declarat acesta, potrivit sursei citate anterior.

Acum, câștigătorul primei ediții Big Brother este medic specialist, iar pe rețelele sociale postează diferite imagini cu el de la locul de muncă sau din vacanțe.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton