Ce face și cum arată acum Carmen Pleșea, fosta parteneră a lui Costin Mărculescu. E greu de recunoscut

 Oana Pantazi
.

Cu zece ani în urmă, înainte de a ieși din lumina reflectoarelor, Carmen Pleșea, fosta parteneră a lui Costin Mărculescu, era o apariție. Acum, fostul manechin s-a schimbat enorm...

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cu doar 10 ani în urmă, extravaganta Carmen Pleșea era una dintre cele mai sexy și atrăgătoare femei din showbiz. Fostul manechin era, pe vremea aceea, pe val, aparițiile sale incendiare și comportamentul excentric făcând să curgă multă cerneală în presa vremii.

Acum însă Carmen Pleșea are 55 de ani și aspectul ei s-a schimbat complet.

18541_104484326243267_4680144_n18541_104484326243267_4680144_n

Carmen Pleșea, de nerecunoscut la 55 de ani

Cu mai bine de un deceniu în urmă, Carmen Pleșea pute fi văzută adeseori la brațul lui Costin Mărculescu, însă după despărțirea de acesta, care a stârnit multe valuri și s-a încheiat cu scandal, a dispărut, încet-încet, din lumina reflactoarelor. La vremea respectivă, fostul model șoca prin aparițiile sale spectaculoase, Carmen Pleșa fiind nedespărțită de pitonul său, Kaa.

Citește și: Cum și-a cunoscut Cristi Iacob soția și cum a rezistat mariajul: „Mă acceptă și când sunt tâmpit. Reciproca e valabilă”/ EXCLUSIV

Citește și: Carmen de la Sălciua are un nou iubit? Cine e bărbatul lângă care s-a fotografiat

Citește și: Alexandra Stan, revoltată că Marcel Prodan a scăpat nepedepsit:„M-a bătut cu pumnii, mi-a furat milioane de euro!’

Citește și: Alexandra Stan, detalii picante din relația cu Dorian Popa:„M-a înșelat! L-am prins cu ea!’

Acum, ajunsă la 55 de ani, viața acesteia s-a schimbat în totalitate. Carmen Pleșea a ales să se apropie mai mult de divinitate, așadar nu doar felul ei de viață s-a schimbat, ci și stilul vestimentar. Ținutele provocatoare și machiajele stridente au dispărut, iar fostul model este acum de nerecunoscut. Această schimbare s-a produs după ce mama ei, la care a ținut enorm, a încetat din viață.

Într-o postare de dată recentă pe Facebook, Carmen Pleșea apare, alături de un grup de prietene, într-o fotografie făcută la biserică. Desigur, fostul manechin are o ținută adecvată, este îmbrăcată în culori închise, are capul acoperit, dar lipsa machiajului și culoarea părului o fac de nerecunoscut…

Pleșea și Mărculescu, din parteneri, dușmani

În urmă cu 21 de ani, mai exact în anul 1999, Costin Mărculescu și Carmen Pleșea înființau o agenție de modele și fotomodele, în București. Această companie avea încă de la început mai multe secțiuni: școală de modelling, agenție de modelling, școală de dans sportiv, agenție de impresariat artistic, firmă de organizat evenimente artistice și casă de producție.

Când lucrurile au început să nu mai meargă cu afacerea lor, în loc să încerce să redreseze, Costin Mărculescu și Carmen Pleșea au ajuns la scandal și acuzații foarte grave.

Zile la rând, cei doi asociați au fost prezenți în emisiuni TV, unde se certau și își reproșau lucruri greu de imaginat. Carmen Pleșea s-a restras din agenție și ar fi încercat să-i fure afacerea lui Costin Mărculescu, moment în care actorul a suferit cumplit. Chiar și Dan Capatos a precizat, când l-au găsit fără viață pe Costin Mărculescu, că fosta lui asociată l-a tras în jos.

Camen Pleșea mi-a adus 60 de acuzații și nu a putut să probeze niciuna dintre ele. Într-o țară civilizată în care există justiție și organe competente care își fac treaba, această mitomană paranoică și psihopată ar fi trebuit să nu umble pe stradă, ci să fie într-o cămașă de forță la un spital de nebuni. Pentru că în șase ani nu poți să aduci o sută de miliarde de acuzații grave și să nu aduci dovezi’, a spus Costin Mărculescu atunci.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton