O mai ții minte pe bebelușa Oana, de la Cronica Cârcotașilor? Ce face și cum arată acum, la 39 de ani, după ce a renunțat la televiziune

 Lupescu Anca
.

Dansatoarea Oana Daniela Ioniță, în vârstă de 38 de ani, a devenit cunoscută drept bebelușa blondă a emisiunii Cronica Cârcotașilor. La scurt timp de la retragerea din televiziune, Oana și-a deschis propria școală de dans. Fosta bebelușă dezvăluia în trecut motivul retragerii sale.

„Nu puteam să fiu o bebelușă cu un bebeluș. Eu tind să cred că am ajuns la altă etapă a vieții mele. Un alt motiv a fost emisiunea concurs Dansez pentru tine.

Așa cum în urmă cu 13 ani mi-am dorit să devin o bebelușă, pentru că la vremea aceea bebelușele erau un etalon, așa mi-am pus în cap să experimentez cea mai bună emisiune de dans.

Acum mă bucur că am realizat ce mi-am dorit și pot să mai împărtășesc și altora din frumusețea dansului', declara, în trecut, Oana Ioniță.

„Când m-am angajat la Opera Română ca balerină, în anul 2000, parcă îmi trăiam visul!

Nu voiam decât să rămân acolo până la pensie, dar, după câțiva ani, am realizat că altceva îmi era destinat.

Televiziunea mi-a oferit o perspectivă nouă. Mi-a oferit o imagine, notorietate, stabilitate financiară.

Deși proiectele din televiziune sunt inconstante, am reușit să rezist din 1998 până în 2013, odată cu încheierea ultimului sezon Dansez pentru tine de la Pro TV.

Școala de dans a început ca un moft pentru că multe doamne și domnișoare doreau să învețe să danseze ca mine.

Am predat o perioadă street dance, dans contemporan, house, salsa, dans sportiv, disco, folclor sau bollywood.

Într-un final, am revenit la prima mea dragoste și anume baletul, unde mă regăsesc și unde observ că am cele mai bune rezultate', mai spunea recent dansatoarea, pentru Ballet Magazine.

În prezent, fosta bebelușă este o femeie împlinită. Este dedicată trup și suflet de copiilor ei Maxim (5 ani) și Isabel (8 ani), și școlii sale de dans, Dance Planet.

Are doi copii cu doi bărbați

Oana Ioniță nu are regrete pentru ca fosta ei relatie, cu spaniolul, nu a mers. Este constienta ca nu a existat chimie intre ei si spune ca este fericita ca fetita ei creste fara sa duca lipsa de nimic.

„Eu mi-am dorit o familie, o casnicie cu tatal fetitei. Am incercat sa avem o familie si sa fim fericiti, dar din pacate nu a mers. Am hotarat de comun acord ca eu sa ma intorc in tara. Ne-am despartit la cateva luni dupa ce am nascut.

Ne-am dorit amandoi copilul, dar nu aveam chimia perfecta. Eu personal nu am niciun fel de regret. Atat timp cat fetita mea este foarte fericita, totul este minunat', a adaugat ea.

Cei doi s-au despartit la scurt timp dupa ce Oana a nascut fetita intr-o clinica din Spania.

„Eu m-am mutat in Spania, am vrut sa-mi intemeiez o familie cu el, mi-am dorit o casnicie, mi-am dorit sa raman acolo, am incercat sa avem o familie, sa fim fericiti, din pacate lucrurile nu au functionat.

oana_ionita_bebelus_69283900oana_ionita_bebelus_69283900

Am incercat si am hotarat de comun acord sa ma intorc in tara, el e foarte fericit cu viata lui din Spania. Ne-am despartit la cateva luni de la nasterea lui Isabel. Nu a mai fost armonie, si asta a fost.

Acum, ea este căsătorită cu Florin, cu care are împreună un băiețel de 5 ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton