Ce face Mihai Chițu, la 7 ani după ce a câștigat Vocea României. Cine este femeia cu care se va însura

 Lupescu Anca
.

Mihai Chițu a câștigat Vocea României în 2013. El a vorbit acum despre viața lui, despre obstacolele din pandemie, dar și despre planurile pe care actuala criză sanitară i le-a dat peste cap. Artistul a povestit despre toate acestea la Vorbește lumea, unde a venit alături de logodnica lui, Andra Petcu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Chițu a făcut parte din echipa antrenată de Horia Brenciu. Mihai Chițu a făcut dezvăluiri despre viața sa în prezent. Artistul a venit însoțit de logodnica sa, Andra Petcu, pe care a cerut-o în căsătorie. Anul acesta trebuia să aibă loc nunta, însă pandemia le-a dat planurile peste cap.

Chițu a povestit cum și-a cerut iubita în căsătorie. Cei doi au o relație de șapte ani.

S-a întâmplat de ziua ei. Eram în oraș, într-un club, într-un cerc restrâns de prieteni. Și cred eu că am surprins-o. A fost o cerere simplă, frumoasă', a mărturisit artistul.

Ce au făcut Mihai Chițu și Andra Petcu în pandemie

Pandemia le-a stricat planurile de nuntă celor doi, așa că au încercat să se ocupe cu alte lucruri, pentru a uita de acest necaz. Mihai Chițu a mai povestit că a descoperit noi lucruri în această perioadă.

mihai-chitu-1-683×1024mihai-chitu-1-683×1024

'Facem bine, încercăm să ștergem anul ăsta din memorie… Am descoperit lucruri noi în această perioadă. Mie îmi place să fac diverse chestii handmade. Am și gătit… N-am mai putut face ceea ce îmi place cel mai mult și asta dăunează mult sufletului. În rest, familia e sănătoasă…', a spus Mihai Chițu.

Citește și: Un vlogger și-a omorât iubita însărcinată, pentru 1.000 de dolari. Scena înfiorătoare a fost transmisă live

Citește și: Flavia Mihășan este însărcinată a doua oară. Primele imagini cu burtica de gravidă:'Ne-am dorit ca între copii să nu fie diferență mare de vârstă'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a aflat Adi Nartea din VLAD că va fi tată pentru a doua oară și cum se simte soția lui:„Au fost grețuri și dureri de spate’/ EXCLUSIV

Citește și: Adio, petreceri de lux! Alex Bodi, zi de naștere în închisoare:cine l-a vizitat și ce cadouri a primit

Cei doi au recunoscut că s-au mai și certat. Așa cum e obișnuit în orice relație, Andra și Mihai au avut și ei discuțiile lor, însă au trecut peste și au încercat să nu se lase afectați.

'Mihai s-a apucat să compună, scoate piese. Având în vedere că am tot stat în casă și-a dedicat tot timpul…Au fost zile și zile, cine zice că nu se ceartă minte', a spus și Andra Petcu, iubita lui Mihai Chițu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton