O mai ții minte pe Ella Dumitru, câștigătoarea ultimului sezon ”Dansez pentru tine”? S-a transformat într-o tânără superbă și s-a mutat în Anglia! Cu ce se ocupă acum

 Lupescu Anca
.

Ella Dumitru a câștigat premiul cel mare al emisiunii „Dansez pentru tine', difuzată de ProTv. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

10735_57294-none10735_57294-none

Tânăra din Hunedoara a folosit o parte din bani pentru a plăti datoriile familiei. Apoi, a plecat în Anglia, unde s-a descurcat așa cum a putut. Ella a fost nevoită să facă videochat și să spele toalete. 

„Videochat am făcut şi în Bucureşti. Deşi am preferat să ţin asta pentru mine, aş pune problema astfel: între a avea opţiunea să controlezi ce se întâmplă în jurul tău, iar în cazul unei inconvenienţe, doar să închizi camera de filmat şi a risca să fii ameninţat cu un cuţit, cum am menţionat, mă întreb multă lume ce ar alege. Controlul sau riscul? Videochatul poate fi o ocupaţie bănoasă, pentru majoritatea fetelor', declara Ella la acel moment. 

A ales să lase în trecut totul și să înceapă o viață nouă. În urmă cu cinci ani, Ella Dumitru a întâlnit un bărbat cu care are o relație și acum.

Are un job decent și încearcă să se descurce pe cât se poate. 

Acum lucrez ca îngrijitor, sunt plătită cu 7.50 lire pe oră. Am început să învăț să fac și bijuterii, încă nu m-am apucat de vândut. Nu e chiar așa usor pe cât am crezut că e să le faci', declara Ella Dumitru în urmă cu mai multe luni.

În 2010, Ela Dumitru şi actorul Octavian Strunilă au câştigat marele premiu al emisiunii Dansez pentru tine', în valoare de 60.000 de euro. Tânăra intrase în concurs din dorinţa de a-şi ajuta familia şi mama, care a rămas imobilizată la pat, de aproape 14 ani, după ce fusese înjunghiată în coloana vertebrală de fostul ei soţ, tatăl natural al Ellei.

Imediat după ce s-a mutat în Anglia, Ella și-a tatuat corpul cu mai multe însemne, pe care mama ei le consideră sataniste.

„Ella este o bețivă satanistă! Și-a găsit prieteni nepotriviți, care practicau satanismul, s-a automutilat, crestându-și încheieturile mâinilor. Și-a inscripționat steaua satanistă pe încheieturile mâinilor. Am încercat să discutăm cu ea, dar refuză orice comunicare', a povestit mama Ellei.

După ce s-a văzut cu banii în cont, mama tinerei nu i-a dat acesteia nici un sfanţ. Drept urmare, Ella a plecat de acasă şi şi-a dat în judecată mama şi tatăl vitreg, cerându-le circa 17.000 de euro, o parte din valoarea premiului de 60.000 de euro, însă până la urmă a renunţat la proces.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton