Ce face Elena Matei cu banii câștigați la Survivor: „Toți îi investesc în…”

 Borcilă Andreea
.

Ce a făcut Elena Matei cu banii câștigați la Survivor România. Fosta Războinică are planuri mari și își dorește să se dezvolte pe plan profesional. Astfel, toți banii pe care tânăra i-a strâns încă din timpul emisiunii îi va investi în propria afacere. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Elena Matei are 23 de ani, este studentă la Universitatea Politehnică și lucrează ca bucătar într-un restaurant din Ploiești. Muncește de la 18 ani, iar visul ei cel mare este să devină o femeie de succes. Mai exact, iubește să gătească, drept dovadă a fost micul bucătar din echipa Războinicilor de la Survivor România. 

Elena-mateiElena-matei

Elena Matei a devenit cunoscută după ce a participat la Chefi la cuțite, marca Pro tv, în sezonul 9. Tânăra a ajuns până în finala concursului, însă nu a câștigat marele premiu. La începutul anului, Elena Matei pășea alături de Faimoși și Războinici în Republica Dominicană, acolo unde a stat doar câteva săptămâni. Din nefericire, Elena Matei, nominalizată de Blaze, nu a trecut mai departe de votul publicului.  

Citește și: Scandal între Elena Matei și Ana Dobrovie la Survivor:„Vezi că ți se deplasează siliconul, de la vorbit!'

Citește și: Cine este Elena Matei de la Chefi la Cuțite.Ascunde o mare dramă

Citește și: Reacția lui Alain Delon după ce s-a aflat că dorește să fie eutanasiat:”Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care…”

Citește și: O mai ții minte pe Lucy din serialul Al șaptelea cer?Cum arată Beverley Mitchell la 41 de ani, după ce s-a vindecat de cancer

Ce face Elena Matei cu banii câștigați la Survivor

Elena Matei a dat câteva declarații la mai bine de o lună de când a fost eliminată de la Survivor România. Într-un interviu pentru Click.ro, fosta concurentă recunoaște că, după reîntoarcerea în țară, a ales să aibă mai mult timp pentru ea. După ce și-a revenit, s-a hotărât să-și reia activitatea profesională cât mai repede.

Abia își începuse propria afacere cu prăjituri și cu torturi, când a trebuit să plece în Dominicană. 

„Toți banii pe care i-am făcut îi investesc acolo, de-aia m-am și dus acolo, să câștig cât mai mulți bani, ca să pot să-mi fac afacerea mea, pentru că nu vreau să mai lucrez pentru nimeni', a comentat Elena Matei. 

De când s-a reîntors în țară, micuța de la Războinici a primit multe oferte și campanii de promovare de la branduri mai mari. Datorită expunerii ei în spațiul public, tânăra a acceptat să facă și asta. 

Cu cine a păstrat Elena Matei legătura de la Survivor România 

În momentul în care și-a auzit numele spre eliminare, Elenei Matei nu i-a venit să creadă. În plus, și colegii ei din echipa albastră au început să plângă. După ce s-a reîntors de la Survivor România, Elena Matei a păstrat legătura cu foștii colegi. 

„Cu Ana, cu Ramona am mai vorbit și cam atât. La noi nu au fost prea mulți eliminați, mai mult de la Faimoși. O să mă văd cu Radu Itu, Otilia, Andreea Tonciu, cu Roxana. Cu restul nu cred că vreau să mă văd', a povestit ea pentru sursa citată. 

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Elena Matei

Elena Matei a precizat că, după experiența din Republica Dominicană, s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. 

„Am făcut pietre la rinichi, infecție urinară, gastrită, ceva probleme și în gât, o infecție… S-au cam rezolvat, dar e un proces lung de vindecare', a mai spus ea. 

Întrebată dacă ar mai participa într-o emisiune culinară, așa cum a fost la Chefi la cuțite, Elena Matei a răspuns că s-ar duce la Masterchef România: 

„Nu ca și concurent, nici ca jurat. Să fiu acolo ceva între, ca degustător', a mai continuat tânăra. 

Cine este Elena Matei

În 2021, a apărut la emisiunea Chefi la cuțite, de la Antena 1, unde a fost în echipa lui chef Sorin Bontea, scrie Libertatea.ro. Anul acesta a participat la reality-show-ul Survivor România, de la Pro TV.

„Îmi doresc să termin facultatea și să deschid cât mai repede cofetăria «Elys Favourites». Vreau să o duc cât mai sus, să mă extind cât mai mult și îmi doresc că oamenii să fie încântați de ceea ce le pregătesc, să-și aducă aminte de mine cu drag', a declarat ea după Chefi la cuțite.

„Eu zic așa: mai bine muncesc acum 5 ani fără oprire și dau totul, că apoi să fiu liniștită și să-mi construiesc o casă și o familie fericită. Îmi doresc să fiu o mamă tânără, dar îmi doresc să fiu și o femeie de succes, care să nu depindă de bărbatul de lângă ea', a precizat ea pentru a1.ro.

Sursă foto: Facebook, Instagram, arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton