Ce va face Constantin Enceanu cu afacerea de peste 200.000 de euro: „Ne-am gândit la copii”

 Martin Lorena
.

Ce va face Constantin Enceanu cu afacerea de peste 200.000 de euro. Constantin Enceanu este unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară din România. Acesta nu doar că bucură oamenii cu talentul său, ci și cu personalitatea de care a dat dovadă de-a lungul anilor. În cadrul unui interviu, el a mărturisit ce va face cu afacerea sa de peste 200.000 de euro, după Paște.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce va face Constantin Enceanu cu afacerea de peste 200.000 de euro. Constantin Enceanu a intrat în domeniul afacerilor! Acesta deține un complex în valoare de peste 200.000 de euro la Filiași. În cadrul acestuia, el are de gând să pregătească un spațiu de joacă cu tiroliană, pentru copii.

Constantin-Enceanu-1Constantin-Enceanu-1

Acesta a ținut să explice de ce a ales să investească într-un teren de joacă pentru copii. Iată declarațiile făcute de artist!

Citește și: Constantin Enceanu a plâns pe scenă, după moartea lui Petrică Mîțu Stoian:„Din nefericire, vorbim la trecut de bunul nostru prieten

Citește și: Scandalul dintre Constantin Enceanu şi Gheorghe Turda continuă:’Vorbește ziua ce visează noaptea’

Citește și: Marinescu îl atacă dur pe Radu, câștigătorul Puterea dragostei, sezonul 4:’A stricat tot…’

Citește și: Radu Vâlcan a împlinit 45 de ani.Cum l-a sărbătorit Adela Popescu

Ce va face Constantin Enceanu cu afacerea de peste 200.000 de euro

Ce va face Constantin Enceanu cu afacerea de peste 200.000 de euro. Constantin Enceanu este un om cu suflet mare, după cum spun prietenii săi! Acesta are propriul său complex în valoare de 200.000 de euro, la Filiași. În cadrul acestuia, el are de gând să creeze un loc nou de joacă, cu tirolină, pentru copii.

'Mai vrem să facem un loc de joacă pentru copii cu tiroliană. Pentru că ne-am gândit la copiii din Filiași, ei nu au unde să se joace. Unii merg la Craiova… Având copii, știm cât de mare este dorința să se joace și să își consume energia. De abia îi mai iei din fața televizorului sau a telefonului', a spus el pentru FANATIK.

Crește păsări în complexul de la Filiași

Constantin Enceanu are o familie absolut superbă! Fiica sa, Cătălina, l-a făcut bunic pe celebrul cântăreț de muzică populară, iar el se bucură zilnic de prezența nepoților. În cadrul complexului pe care îl are la Filiași, artistul a decis să crească păsări, pentru ca cei mici să poată să se bucure de ele. Astfel, el are rațe, lebede, gâște și găini, care îl ajută în procurarea ouălor pentru restaurantul său.

'Nepoții mei deja au început să adune ouăle pentru Paște, să le înroșească. O ajută pe buni. Avem găinușe la complex la Zanzibar, iar Alex și-a pus deoparte și de gâscă. Vrea să bată pe toată lumea la ciocnit ouă, să fie învingător. Mai avem aici și rațe, lebede, gâște…Am vrut să avem și păsări pentru că avem loc de joacă pentru copii și mulți dintre ei trăiesc la bloc și habar nu au, nu au posibilitatea să le vadă. Plus că noi mâncăm natural și le folosim la mâncare chiar și la restaurant. Plecăm cu câte 17-20 de ouă acasă, nu le putem mânca numai noi pe toate. Le folosim la bucătărie. La meniul zilei avem chifle și ele au o culoare aparte când sunt date cu ouă de casă', a mai spus el pentru sursa citată.

Sursă foto: Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton