Ce face Anisia Gafton cu banii câștigați la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”: ”Premiul este o recunoaștere a eforturilor mele”

 Calin Maria Bianca
.

Ce planuri are Anisia Gafton cu banii câștigați la 'Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că celebra comediantă a fost numită câștigătoarea celui mai urmărit show TV. Ei bine, după luni de zile în care a făcut fel și fel de probe, a ajuns să țină în mână marele premiu în valoare de 128.000 de euro. Iată ce vrea să facă cu banii frumoasa blondină!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anisia Gafton radiază de fericire! Aflată printre finaliștii compețiției 'Sunt celebru, scoate-mă de aici', celebra comediantă a câștigat încrederea și simpatia publicului, astfel că în finala de aseară a fost numită câștigătoare. A reușit să rămână în joc și să suporte probe extrem de grele sau condițiile dificile, însă acum se poate bucura în liniște de marele premiu.

316132747_685390072954752_3988776449768658095_n316132747_685390072954752_3988776449768658095_n

Anisia Gafton a oferit și primul interviu după ce a fost numită câștigătoarea show-ului TV 'Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Frumoasa blondină nu își mai încape în piele de fericire și este extrem de mândră, însă curiozitatea tuturor este ce o să facă banii de la marele premiu.

Citește și: Cum a reușit Anisia Gafton să aibă succes în stand-up. Părinții nu au susținut-o:„Ei știau doar de Stela și Arșinel'

Citește și: Cine este Anisia Gafton.Are o relație cu un comediant cunoscut

Citește și: Ce decizie radicală a luat Paula Seling, după divorțul de Radu Bucura:”Fără să știm că vom regreta…”

Citește și: Soțul lui Karmen Minune a fost sărutat de o altă femeie în club. Artista era de față:'Efectiv fierbeam'

Ce face Anisia Gafton cu banii câștigați la 'Sunt celebru, scoate-mă de aici'

Anisia Gafton nu a vrut să lase loc de speculații și a mărturisit că nu s-a gândit niciodată ce o să facă cu banii dacă o să câștige. Acum, fiind în poziția de câștigătoare și cu suma de 128.000 de euro în mână, a declarat că își dorește să investească în lucruri care o vor ajuta și pe viitor. Cel mai probabil o să își deschidă o afacere, însă mai întâi o să se bucure așa cum trebuie de victorie.

Anisia Gafton despre marele premiu: 'Vacanțe, pantofi și haine'

Marele premiu de la 'Sunt celebru, scoate-mă de aici' o să o ajute pe Anisia Gafton să investească într-o afacere de viitor. Totuși, înainte de a trece la treabă, celebra comediantă este pusă pe distracție. Vrea să recupereze lunile petrecute în Dominicană în care nu s-a bucurat deloc de shopping și să profite de banii câștigați.

'Chiar nu m-am gândit la ora actuală…cred că în ceva serios și care să mă ajute pe viitor, vacanțe, pantofi, haine…', a mărturisit Anisia Gafton pentru ego.ro.

Primul mesaj postat de Anisia Gafton după ce a dost numită câștigătoare

Anisia Gafton a fost susținută de numeroase persoane pentru a câștiga și a ajunge în finala 'Sunt celebru, scoate-mă de aici', astfel că a ținut să le mulțumească tuturor. Celebra comediantă a scris primul ei mesaj pe rețelele de socializare, asta după ce a fost numită câștigătoarea celebrului show TV.

'Hmmm , nu stiu cum sa incep sa zic ce am de zis. Sunt multe stari care ma trec acum dar probabil cea mai puternica este RECUNOSTINTA ! Deci le sunt recunoscatoare si le multumesc multor persoane care m-au ajutat si sustinut in toata aceasta perioada. Ii multumesc lui Serghei pentru sutinerea oferita. Lui @Anisoara prietena mea pentru ca a crezut de la bun inceput in mine. Lui Rux pentru ca mi-a fost ca o sora in jugla in cele mai grele momente. Ea a facut sacrificiul cel mare pentru ca eu sa continui.

Le multumesc tuturor coechiperilor care au fost alaturi de mine si tuturor colegilor cu care am impartit aceasta experienta. Le multumesc tuturor apropiatilor care m-au trimit ganduri bune si au fost alaturi de mine. Le multumesc celor de la Protv pentru ca mi-au dat ocazia sa particip la un asemenea concurs si sa capat o experienta unica in viata. Si bineinteles ca va MULTUMESC DIN SUFLET VOUA . Celor de acasa care m-ati votat. Care ati crezut in mine. Care m-ati coplesit cu mesaje frumoase si cu toata caldura vostra. Va sunt recunoscatoare va pretuiesc din inima si va iubesc ! Ma inclin !', a scris Anisia Gafton în mediul online.

Anisia Gafton, primele declarații după ce a câștigat 'Sunt celebru, scoate-mă de aici'

Anisia Gafton, cât și ceilalți concurenți, printre care se numără chiar și Lidia Buble sau Bia Khalifa, au trecut prin clipe de groază și au făcut probe la care nu se gândeau vreodată. Fiecare și-a dat silința cât de mult a putut, însă finala emisiunii a demonstrat că doar Anisia Gafton a făcut față cu brio din toate punctele de vedere. Totuși, deși mulți concurenți au fost eliminați, au continuat să o susțină pe celebra comediantă cât de mult au putut.

 „Mă simt extraordinar. Nu-mi vine să cred că am câștigat. Mă simt recunoscătoare față de toți care m-au susținut. Le mulțumesc pe aceasta cale. Pentru mine premiul este o recunoaștere a eforturilor mele fizice și psihice. Și mă bucur enorm'. „Este foarte mândru de mine (n.r. iubitul ei), de parcursul pe care l-am avut. Mai ales de faptul că am reușit să îmi depășesc condiția.', a mai mărturisit artista.

,,Mă susțineau Rux, Ami, Alex, de obicei cei din echipa noastră. Deseori, eu mă susțineam singură. Îmi ziceam că pot. Cel mai bun camarad a fost, bineînțeles, Rux. A făcut și un gest foarte frumos pentru mine. Prin această cale vreau să îi mulțumesc.', a concluzionat Anisia Gafton.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton