Ce face Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au Talent, cu premiul de 120.000 de euro: "Visul meu este să..."

 Oana Pantazi
.

Ana Maria Mărgean este câștigătoarea premiului de 120.000 de euro la Românii au Talent și, pentru prima oară de la începutul acestui show, micuța cu talent de ventriloc a fost concurentul susținut de toată lumea. O țară întreagă s-a bucurat, vineri seară, pentru performanța Anei Maria. Iată ce planuri are artista după ce va intra în posesia premiului!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ana Maria Mărgean a câștigat, vineri seară, finala Românii au talent cu o prestație de excepție, primind votul majorității telespectatorilor. Cei care credeau că Ana Maria nu are cum să-i mai uimească s-au înșelat, deoarece puștoaica în vârstă de 11 ani a evoluat alături de două păpuși, ambele cu voci diferite, cântând la rândul ei. Jurații au aplaudat-o în picioare, iar la final votul telespectatorilor i-a adus marele premiu.

ana-maria-margean-castigator-romanii-au-talent-ana-maria-margean-castigator-romanii-au-talent-

Ce va face Ana Maria Mărgean cu premiul de la Românii au Talent

Chiar dacă până acum nu a fost cunoscută publicului, Ana Maria Mărgean este o artistă în devenire și a fost premiată la mai multe concursuri de muzică pe plan național. Concurenta a primit până acum nu mai puțin de 100 de trofee, diplome și medalii.

Citește și: Teo și Maia, primul pictorial împreună: „Când crești un copil de la zero, este copilul tău biologic”

Citește și: Cine a fost prima soție a lui Alexandru Ciucu: „Ne cunoșteam de o lună când ne-am hotărât”

Citește și: De ce a refuzat Kira Hagi să rămână în America: „Nu pot sta departe de…”

Citește și: Ioniță de la Clejani, după ce Fulgy a fost prins drogat la volan: „Este un băiat major'

Citește și: Fulgy s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins drogat la volan: 'Sunt plictisit de droguri. Nu știa nimeni când băgam cocaină'

Ventrilocia este însă o pasiune de dată recentă, și aici a excelat. Extrem de emoționată și parcă uimită că a fost aleasa publicului, Ana Maria Mărgean a izbucnit în lacrimi după ce a primit marele premiu de la Românii au Talent. Întrebată ce va face cu banii, concurenta a spus că deocamdată vrea să se bucure de acest moment unic.

„Apoi vom mai vedea, încă nu m-am gândit. Eu aș vrea să investesc în educația mea muzicală, să le cumpăr ceva frățiorilor mei și familiei. Pentru mine, cel mai mult îmi doresc un cățeluș mic și pufos, pe care să-l strâng în brațe toată ziua. Mi-ar plăcea un bichon maltez, pentru că poate fi ținut în casă. Acum, cred că părinții mei vor fi de acord. Sora mea vrea o pisică, a fost primul lucru care m-a întrebat vineri seara, dacă acum o să-i iau și ei pisică. Noi mai avem acasă un papagal și trei broscuțe țestoase. Și lor vreau să le cumpăr un acvariu mai mare cu filtru, ca să fie mai în largul lor.

Iubesc animalele, mereu mi-am dorit multe, dar în apartament e mai greu. Visul meu este să fac un hotel pentru animalele de companie și să am personal grijă de ele. Iată o idee de a cheltui cei 120.000 de euro! Sau ne-am puta muta din apartament, la o casă cu grădină, ca să putem ține mai multe suflețele. Toți din familie suntem morți după animale', a mărturisit Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au Talent, în exclusivitate pentru Click.

Cum s-a apucat de ventrilocie

Ana Maria Mărgean a primit golden buzz-ul de la Andra, la Românii au Talent și, în finală, a demonstrat că l-a meritat din plin. Puștoaica de numai 11 ani nu are doar o voce surprinzătoare, care i-a ridicat pe jurați de fiecare dată în picioare, ci și talent actoricesc și un umor pe măsură, combinație care i-a adus marele premiu. Paradoxal, pentru Ana Maria pandemia a adus și lucruri bune, concurenta mărturisind încă din audiții că s-a apucat serios de ventrilocie în această perioadă. Iar în scurt a ajuns la o performanță incredibilă. Momentul ei alături de cele două păpuși, Lizzy și Nicole, când a cântat pe trei voci, a impresionat o țară întreagă.

„Arta de a vorbi fără să îți miști buzele am descoperit-o acum doi ani pe YouTube și am început să o practic în perioada carantinei când toată lumea era blocată în casă. Aveam timp liber și voiam să încerc ceva nou. Până la urmă, se pare că această carantină m-a ajutat, a făcut ceva bun din mine! Am început cu voci, cu exerciții de dicție și am evoluat. Pare complicat la început să vorbești/cânți cu gura închisă, dar te obișnuiești, îți trebuie doar exercițiu. Iau lecții de ventrilocie, de canto, dar și de teatru, urmăresc tutoriale, studiez tehnici vocale și coregrafii', a mai mărturisit Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au Talent, pentru Click.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton