Ce face Adelina Pestriţu cu banii câştigaţi la botezul Zenaidei Maria. Vedeta e mulţumită de petrecerea organizată

 Pirvu Cristina
.

Adelina Pestriţu a vorbit despre banii pe care i-a câştigat la botezul fiicei sale, Zenaida Maria. Toţi invitaţii au venit cu daruri pentru micuţa ei comoară. Iată declaraţiile!

Ca la Hollywood! Așa a fost petrecerea de botez a Zenaidei Maria, fiica Adelinei Pestrițu și a lui Virgil Șteblea. Într-un decor de vis, ce a avut tema Royal Carousel, invitații – nume importante din showbiz-ul românesc – au afișat ținute extrem de cochete și elaborate, semn că evenimentul a fost unul dintre cele mai importante ale sezonului.

Găzduită de Aristocrat Events Hall, petrecerea a fost una extrem de reușită, dacă ne amintim că ringul de dans s-a dovedit a fi neîncăpător pentru cei peste 300 de invitați. Și, cum fiecare dintre ei și-a dorit o amintire de la botezul Zenaidei, fotografiile au fost făcute în cornerul special amenajat, cu dulciuri-butaforie, totul conferind iluzia unei secvențe din Alice în Țara Minunilor.

Și să nu credeți că party-ul s-a stins imediat după miezul nopții! Nu, îmbiați de ritmurile muzicale, de mâncărurile fine și de candy-bar-ul apetisant, invitații s-au distrat până aproape de zorii zilei, spre bucuria Adelinei și a lui Virgil, care au făcut o petrecere pe cinste pentru a celebra botezul fetiței lor.

Totul a ieşit perfect mai ales că Adelina şi Virgil au investit foarte mult în această petrecere. Despre partea financiară pe care au primit-o la final de la invitaţi, Adelina spune că este a Zenaidei. Au avut parte şi de discount-uri la diverse lucruri, a ţinut să le mulţumească tuturor celor care s-au implicat.

„Scopul botezului a fost altul. Prea puţin ne-am referit la partea financiară. (…)

Nu ne-am gândit o clipă să facem o afacere din botez, să ne îmbogăţim din botez. Tot ce s-a oferit la acel botez merge la Zenaida, sunt bucuriile ei, noi ca părinţi nu putem decât să ne bucurăm că toti oamenii au venit să se bucure alături de ea.

Nu ne-am gândit să avem un câştig din acest eveniment. Au fost foarte multe lucruri pe care am dorit să le cumpărărm, să le achităm, cheltuielile au fost mari. (…)

Toate s-au plătit cu discount-uri, evident, am ţinut sa le mulţumesc tuturor. Erau sume mari, consistente, ca la orice eveniment de genul acesta.”, a declarat Adelina la Interviurile VIVA!.

Adelina Pestriţu, mamă pentru a doua oară în curând

Invitată la Interviurile VIVA!, Adelina Pestriţu a vorbit despre botezul Zenaidei de acum câteva săptămâni. Totul a ieşit perfect, exact aşa cum şi-a propus. Ea ne-a mai dezvăluit că îşi doreşte şi al doilea copil. Nu spune nu acestei posibilităţi chiar în viitorul apropiat.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton