Îți mai amintești de Radu Coșarcă, fostul prezentator de la Observator - Antena 1? A fost coleg cu Dan Negru și Gabriela Firea! Ce face și cum arată acum

 Pirvu Cristina
.

Radu Coșarcă a dispărut de ani buni de la TV. A lucrat la Antena 1, alături de Dan Negru, Gabriela Firea, Mona Nicolici. Iată că acesta ocupă o funcție importantă și nu are niciun gând de a se întoarce în televiziune. 

Radu Coșarcă era unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de știri din România anilor ’90. Vedeta făcea senzație la pupitrul știrilor alături de Mona Nicolici prezentând Observatorul de la Antena 1. Fostul prezentator TV este astăzi de nerecunoscut. A dispărut de mulți ani de pe micile ecrane și acum deține o funcție importantă.

Coşarcă a lucrat în televiziune în perioada 1990 – 2004, apoi el a fost printre primii membri ai Consiliului Naţional al Audiovizualului, în perioada 1992 – 1994. Una dintre cele mai importante funcții a ocupat-o la Enel, acolo unde a fost director Relaţii Externe şi apoi director de comunicare.

Fostul prezentator Radu Cosarca 1Fostul prezentator Radu Cosarca 1

Radu Coșarcă a părăsit televiziunea în 2010

Radu Coșarcă a părăsit televiziunea în 2010 pentru funcția de preşedinte al Consiliului de Administraţie de la compania minieră de stat „Cupru Min' din Abrud. „Cupru Min' este o companie cu aproximativ 540 de angajați, care exploatează și valorifică minereul de cupru din zăcământul Roşia Poieni, „exploatare de suprafață de cupru din Munții Apuseni, situată la 90 km nord-vest de Alba Iulia și 7 km la sud de Râul Arieș', conform wikipedia. La Roșia Poieni se află 60% din rezervele de cupru ale României.

Mona Nicolici s-a retras din televiziune în 2006. Cum arată și cu ce se ocupă acum una dintre cele mai bune prezentatoare de știri

Vestea că Mona Nicolici renunță la o carieră înfloritoare în televiziune i-a luat pe mulți prin surprindere, motiv pentru care retragerea ei, de la pupitrul știrilor, a fost percepută drept temporară. Total eronat, însă, dacă stăm să ne gândim că fosta vedetă TV se mândrește acum cu o carieră de peste un deceniu într-o companie multinațională, unde conduce departamentul Sustenabilitate.

Deși au trecut 13 ani de ultima oară de când a prezentat un jurnal, Mona Nicolici pare neschimbată. Consecventă în ceea ce privește look-ul, fosta vedetă TV și-a păstrat tunsoarea și culoarea părului apropiate de cele care au consacrat-o, iar trecerea anilor, spre norocul ei, pare insesizabilă.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton