Ce fac Oana Mizil și fiica ei, după scandalul cu Marian Vanghelie. Serghei Mizil: "Mă uit la ea în curte și..."

 Cica Cristina
.

Vestea că Oana Mizil a ajuns la spital, după ce ar fi fost agresată de Marian Vanghelie a luat pe mulți prin surprindere. Cu toate că politicianul a negat că și-ar fi lovit soția, mulți se întreabă cum se simte partenera fostului primar la sectorului 5 și, mai ales, ce face fiica cuplului. Serghei Mizil a oferit noi informații legate de acest subiect.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Oana Mizil a ajuns la spital în noaptea de 24 iulie. Partenera politicianului a ajuns la Spitalul Elias, având nevoie de îngrijiri medicale, după ce ar fif fost agresată. În momentul internării, ea ar fi susținut că a fost agresată fizic de către concubinul ei, conform unor surse apropiate cuplului.

Oana-Mizil-Marian-vanghelie-1Oana-Mizil-Marian-vanghelie-1

Serghei Mizil: „Oana este foarte bine'

Unchiul Oanei Mizil, care locuiește lângă locuința cuplului a precizat că nepoata lui este foarte bine, la fel și fiica cuplului. Potrivit lui Serghei Mizil, Oana Mizil și micuța se simt foarte bine la acest moment și s-ar juca împreună în curte.

„Noi avem curțile una lânga alta, acum mă uit la ea în curte, unde este și sor-mea, și Oana se joacă cu copilul în curte, este foarte bine. Nu a fost niciun scandal, a fost o ceartă', a precizat Serghei Mizil pentru Gândul.ro.

Citește și: Oana Mizil a ajuns la spital, după ce ar fi fost bătută de Marian Vanghelie.Ordin de protecție pe numele politicianului

Citește și: Marius Elisei, dezbrăcat total într-o filmare, alături de Oana Roman.De ce au dispărut imaginile de pe Instagram

Citește și: Serghei Mizil, despre scandalul dintre Oana Mizil și Marian Vanghelie:„Fata lor de 5 ani m-a întrebat…'

Citește și: Cum a fost cucerită Alexandra Stan de soțul ei:„Când era consilierul meu…'/ EXCLUSIV

Mădălin Voicu: „Oana și Marian nu se certau mai deloc'

La rândul său, nașul din prima căsnicie a Oanei Mizil, Mădălin Voicu s-a arătat surprins de scandalul iscat și de faptul că politicianul ar fi bătut-o pe mama fiicei sale.

„Ei se iubesc foarte mult, nu se certau mai deloc. Sunt surprins de faptul că ei s-ar putea certa atât de rău. Oricum, ea nu mi-a răspuns la telefon, să aflu de la ea adevărul, cred că este epuizată', a spus el pentru sursa citată.

Marian Vanghelie neagă că ar fi bătut-o pe Oana Mizil

Politicianul a recunoscut că s-a certat cu partenera lui, motiv pentru care Oana Mizil ar fi avut probleme cu tensiunea și de aceea ar fi ajuns la spital.

‘Ne-am certat și din cauza cerții pe care am avut-o soției i s-a urcat tensiunea, are o problemă cu tensiuna și având o problemă cu tensiunea ne-am speriat. La un moment dat i se încleștase degetele și am chemat salvarea.

Am chemat salvarea, a luat-o salvarea și au dus-o la spital la Elias. Colegii care au venit au auzit că ne-am certat, am avut un dialog civilizat, eu i-am chemat pe oameni le-am zis că se întâmplă. Mi-a zis că să fiu atent că dacă doamna are probleme cu tensiunea. Evident, conform legii, spitalul a chemat poliția că așa e formula medico-legală când pe fond de ceartă se crează un incident se cheamă poliția’, a spus Marian Vanghelie.

Ce s-a întâmplat între Oana Mizil și Marian Vanghelie

Marian Vanghelie susține că varianta lui va fi confirmată de Oana Mizil și că la mijloc ar fi fost vorba despre o ceartă de cuplu, dar că nu și-a lovit soția. Mai mult, el a a subliniat că în câteva zile ar urma să plece împreună la mare.

O să vedeți dumneavoastră, o să auziți și de la ea, ne-am certat, eu nu lovesc. Într-o familie sunt multe probleme, asta e o situație intimă personală. Nu cred că sunt singurul pe lumea asta care mă cert cu soția. Dumnevoastră o să vedeți zilele astea, o să fim la mare, o să vedeți că nu s-a întâmplat nimic. Ne-am certat vă spun eu, situația e puțin delicată, fiind persoană publică așa e viața. Dacă nu era incidentul cu tensiunea nu mai venea nici salvarea și nici poliția’, a mai spus Marian Vanghelie.

Sursa foto: Facebook, Hepta, Libertatea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton