Ce fac CRBL și Oase cu premiul de 30.000 de euro câștigat la Asia Express

 Pirvu Cristina
.

CRBL și Oase au dezvăluit ce vor face cu premiul câștigat la Asia Express. Cei doi nu îl vor dona, vor investi banii în viitorul lor. Suma o vor împărți frățește și îi vor cheltui cu cap.

Deși pariurile s-au pus, până în seara semifinalei, pe echipa formată din Cocuța și Bogdan Boantă, fanii reality show-ului au avut parte de surprize mari în penultima ediție ASIA EXPRESS. CoBo a părăsit emisiunea, iar finala s-a jucat între echipele CRBL-Oase și Ruby-Robert.

După o serie de probe care le-au pus răbdarea la încercare, Oase şi CRBL au reuşit se impună în finală și să câștige marea amuletă, de 30.000 de euro.

Finala Asia Express 2Finala Asia Express 2

Abia acum ei au anunțat ce vor face cu marele premiu. Au planuri diferite.

O să investesc banii în muzică. Am lansat acum piesa «Ele vor», am filmat clipul în Dubai, filmat chiar de Oase. Pentru cei care nu ştiu, el e super pasionat de zona asta de video şi de montaj şi nu e pentru prima oară când colaborăm', a declarat CRBL pentru click.ro.

Oase, însă, are alte planuri. „Eu îmi doresc foarte mult să îmi deschid un bar', a mărturisit el.

Trecutul neştiut al lui CRBL. S-a însurat la 20 ani cu o tânără din oraşul natal

De 11 ani, CRBL are o familie fericită cu Elena, pentru care este invidiat de colegii din showbiz, puţine fiind vedetele care se pot lăuda cu relaţii longevive. Şi, mai ales, fericite. Însă, CRBL a mai fost însurat o dată, pe când avea doar 20 de ani. Doar şapte ani a durat prima căsnicie a câştigătorului ASIA EXPRESS.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton