Ce fac Bianca și Livian de la Puterea Dragostei, după terminarea emisiunii. Concurentul a fost pus să aleagă între familie și iubită

 Stamen Diana
.

Bianca și Livian de la Puterea Dragostei au fost un cuplu controversat în emisiune, însă au reușit să câștige marele premiu pus la bătaie. Concurenta nu a fost deloc pe placul tatălui iubitului ei, însă ei nu au ținut cont de nimeni și nimic.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Nelson Mondialul, tatăl lui Livian, a vorbit foarte urât despre iubita fiului său în repetate rânduri și a declarat în mod public că nu o acceptă în familie. Relația lui Livian cu Bianca de la Puterea Dragostei a fost presărată cu multe obstacole, însă au reușit să treacă cu bine peste toate.

Citește și: Bianca Pop, noua concurentă de la Puterea Dragostei, sezonul 3? Cu ce manelist celebru s-a cuplat fosta ispită de la Insula iubirii: 'Din vorbă în vorbă am ajuns să ne sărutăm'

Se pare că părerea lui Nelson Mondialul despre Bianca Comănici ar fi schimbată, după ce a aceasta a câștigat pentru a doua oară premiul cel mare de la Puterea Dragostei. Acum rămâne de văzut dacă a fost îngropată securea războiului.

Citește și: Jador, din nou la Puterea Dragostei! Artistul a pus ochii pe Cristina Dorobanțu, prezentatoarea emisiunii: 'Ea este motivul de a mă întoarce'

„E o întrebare bună, dar pe care o să o evit banditește. Dacă ar fi să alegi între Bianca și familia ta, ce ai alege? Ei bine, dragilor, aș face în așa fel ca Bianca să fie familia mea.', a spus Livian pentru Kanal D.

Bianca de la Puterea Dragostei susține că nu a mai păstrat legătura cu tatăl lui Livian, însă cu mama lui vorbește de fiecare dată când are ocazia.

„Cu mama lui Livian am mai vorbit și îmi place că este destul de respectuoasă cu mine, îmi răspunde la mesaje dacă îi scriu, în schimb cu tatăl lui nu am păstrat legătura, nu am vorbit absolut deloc, am vorbit doar atunci în emisiune. Eu consider că sunt ok cu ei.”, a spus Bianca.

Bianca-și-Livian-de-la-Puterea-Dragostei-2Bianca-și-Livian-de-la-Puterea-Dragostei-2

După terminarea emisiunii, Bianca și Livian de la Puterea Dragostei s-au mutat împreună în București. În aceste momente, relația lor este incertă și așteaptă să vadă cum se înțeleg în aceeași casă, apoi vor decide dacă relația lor va continua.

Citește și: Andra Volos a spus adevărul despre despărțirea de Bogdan Mocanu! Ce nu a mai funcționat între foștii concurenți de la Puterea Dragostei

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton