Ce emisiune va prezenta Iulia Albu la Antena Stars. Când va avea debutul

 Dumitrache Medeea
.

Iulia Albu a renunțat la contractul cu Pro Tv, după ce a avut, timp de patru ani, o rubrică în cadrul emisiunii „La Măruță'. Vedeta a mărturisit că schimbă postul de televiziune, iar acum se pare că s-a aflat ce emisiune va avea criticul de modă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu nu va mai fi văzută la „Marțea Neagră cu Iulia Albu', în cadrul emisiunii „La Măruță'. Vedeta și-a pus în aplicare visul, însă la un alt post de televiziune.

iulia-albu4iulia-albu4

Ce emisiune va prezenta Iulia Albu

Visul Iuliei Albu era să aibă propriul reality show și se pare că va deveni realitate. Vedeta ar fi semnat un contract cu Antena Stars, unde va fi prezentată viața ei profesională, dar și cea personală, potrivit fanatik.ro.

Citește și: Ce operații estetice are Iulia Albu. Vedeta a recunoscut:

Citește și: Au trecut 7 ani de la divorțul de Mihai Albu, dar nu s-a spus tot. Iulia Albu:

Citește și: La 10 ani de la divorț, Mădălin Ionescu spune adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de fosta soție

Citește și: Alexandra Diaconescu de la Insula iubirii, în depresie după ce a născut:

Așadar, se pare că Iulia Albu se va bucura de atenția publicului nu doar pentru câteva minute, ci pentru un sezon întreg.

Iulia Albu ar fi negociat contractul cu grupul Intact până a obținut exact ceea ce își dorea. Astfel, vedeta va putea fi urmărită la Antena Stars din această toamnă.

Potrivit sursei citate, apariția Iuliei Albu la Antena Stars ar fi benefică atât pentru ea, cât și pentru postul de televiziune. Vedeta va putea fi văzută de oamenii de acasă așa cum este, iar Antena Stars ar putea beneficia de mai mulți telespectatori.

Iulia Albu a plecat de la Pro Tv

În luna iunie, Iulia Albu a făcut marele anunț: a plecat de la Pro Tv. Încă din anul 2018, criticul de modă era protagonistul propriei rubrici în emisiunea „La Măruță’. Vedeta a decis să pornească pe un nou drum și se pare că pregătește noi proiecte.

Internauții au fost surprinși de noile vești și au asaltat-o pe Iulia Albu cu comentarii care mai de care mai pline de surprindere. Încă nu se cunosc motivele pentru care vedeta a luat această decizie, cert este că nu va mai apărea săptămânal la Pro TV.

„A venit momentul să deschidem împreună un nou capitol. Mulțumesc Pro TV și întregii echipe La Măruță pentru patru ani frumoși. Sunt mândră că Marțea Neagră cu Iulia Albu, proiect lansat pe www.iuliaalbu.com încă din 2016 și-a făcut debutul pe TV începând cu 2018 și nu oriunde, ci la Pro TV.

Vă mulțumesc vouă, celor ce mă urmăriți și datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmează? Vă pup cu drag și drac, a voastră, Domnița de Alba’, a precizat Iulia Albu, pe rețelele de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton