Ce dietă vegană ține Paula Seling: „Nu trebuie să fie scump sau fără gust”

 Martin Lorena
.

Care este meniul vegan cu care Paula Seling își menține silueta de invidiat. Paula Seling este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta are atât o personalitate foarte admirată de publicul larg, cât și un aspect fizic de invidiat. În cadrul unui interviu, ea a explicat ce include meniul său vegan, cu care își menține silueta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Care este meniul vegan cu care Paula Seling își menține silueta de invidiat. Paula Seling este foarte apreciată de publicul larg atât pentru personalitatea sa, cât și pentru aspectul fizic de invidiat. Mulți sunt curioși cum reușește vedeta să se mențină în formă! Ea a recunoscut că a adoptat un stil de viață vegan în urmă cu 11 ani, iar de atunci se simte mult mai bine.

Paula-Seling-1Paula-Seling-1

Vedeta a dezvăluit care este meniul pe care îl urmează zilnic pentru a se menține în formă. Iată ce conține!

Citește și: Cleopatra Stratan, Paula Seling şi Ion Paladi te invită să descoperi universul Dulcinella!

Citește și: Ce dietă ține Paula Seling la 40 de ani pentru a se menține în formă. În urmă cu opt ani a luat decizia care i-a salvat silueta

Citește și: De ce nu mai pune Adelina Pestrițu poze cu fetița ei: ‘Împreună cu Virgil am decis…

Citește și: Cum i-a catalogat Adelina Pestrițu pe foștii iubiți Liviu Vârciu și Speak. Neașteptat ce a spus despre Ștefania!

Ce dietă vegană ține Paula Seling

Care este meniul vegan cu care Paula Seling își menține silueta de invidiat. Paula Seling a prezentat ceea ce conține meniul său vegan. Aceasta a subliniat faptul că un stil de viață sănătos nu înseamnă doar alimente scumpe și fără gust, ba dimpotrivă!

„De exemplu, dimineața mănânc salată de chestii verzi, ruccola, am mâncat urzici zilele trecute pentru că e mama la mine și mi-a făcut urzici, la prânz pot să mănânc năut cu o salată de varză albă și cu puțin orez cu ciuperci, iar seara pot să mănânc, la fel, o salată de crudități, rădăcinoase, morcov, cu semințe', a spus vedeta pentru CLICK.

Mai mult decât atât, frumoasa vedetă are chiar un canal de YouTube unde prezintă câteva rețete vegane destul de simple.

Par simple, dar dacă le prepari cum trebuie sunt foarte gustoase. Pe canalul meu de youtube am o serie de rețete vegane, care sunt făcute special pentru cei care vor să mănânce sănătos și gustos, de exemplu, șnițele de pleurotus, omletă vegană făcută din linte sau papară vegană  făcută din soia. Găsiți acolo tot felul de rețete gustoase ce demonstrează că ce e vegan nu trebuie să fie scump și fără gust, ci dimpotrivă', a adăugat ea pentru sursa citată.

„Am alergat 11 kilometri și jumătate, într-o oră și 20 de minute'

Nu doar că are un regim alimentar sănătos, ci practică și foarte mult sport. Paula Seling a declarat că în momentul de față merge la sală, înoată, aleargă și dansează pentru a se simți în formă zilnic.

„Am un stil de viață sănătos și încerc să păstrez un echilibru în toate. Nu am vreo dietă anume, sunt vegană de 11 ani, mănânc plante. Întotdeauna se poate și mai mult, eu sunt obsedată  de sală, fac foarte multă sală, fac doar ce simt că mă face fericită, înot, dansez! Ultima oară, înainte să fac Covid, pentru că l-am făcut și pe ăsta,  în urmă cu câteva luni, înainte de asta am alergat 11 kilometri și jumătate, într-o oră și 20 de minute. Alerg foarte mult, înot foarte mult, pentru mine acestea sunt reușite care mă ajută să mă simt bine”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton