Ce dietă ține Sore. La ce alimente a renunțat: „Eu nu găteam până de curând și...”

 Raiciu Adriana
.

Ce dietă ține Sore. Sore este una dintre cele mai iubite și talentate artiste din țara noastră. Are o comunitate impresionantă în mediul online, iar mereu își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa. Mulți dintre urmăritorii săi s-au înturebat, după ce aceasta a postat mai multe imagini în costum de baie, cum se meține în formă. Iată ce la alimente a renunțat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce dietă ține Sore. Sore este una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră. A devenit cunoscută după ce a jucat în serialul Pariu cu Viața, alături de Dorian Popa, Alina Eremia, Bubu Cernea, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu. Acum, cântăreața are o comunitate impresionantă în mediul online și ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa.

329526508_721593456097360_6548503593607632462_n329526508_721593456097360_6548503593607632462_n

Astfel, deseori Sore postează imagini din vacanțe, în costum de baie, sau în ținute care îi complementează silueta. Astfel, mulți s-au întrebat cum se menține în formă artista! Iată la ce produse a renunțat și care este secretul siluetei sale!

Citește și: De ce nu s-a căsătorit Sore cu tatăl fetiței sale, după 9 ani de relație: „Ne-am convins amândoi că…’/ EXCLUSIV

Citește și: Sore se mută din casa în care a locuit cu tatăl fetiței sale. Unde va locui: „Scară nu am, dar am parchet'

Citește și: Survivor România 2023. Patru Faimoși sunt propuși spre eliminare, după ce Războinicii au câștigat jocul de Imunitate

Citește și: Cu ce se ocupă acum Dana Hauer, actrița care a interpretat-o pe Pisi în serialul „Inimă de țigan'. A dispărut din lumina reflectoarelor și s-a reprofilat

Ce dietă ține Sore

Pe Instagram, Sore a dezvăluit că a renunțat la gluten și lactate și încearcă să mănânce cât mai multe legume. Ba chiar mai mult, a început să-și pregătească singură mesele acasă.

'Am renunțat la gluten și lactate în ultima lună, așa că fac orice se poate din legume. Recent am gătiti o conopidă crispy la cuptor, în sos sweet chilli. Eu nu găteam până de curând și, cumva, descopăr treaba asta la mine', a spus Sore pe Instagram.

S-a despărțit de tatăl fetiței ei

Anul trecut a fost unul destul de complicat pentru Sore. Artista și tatăl fetiței sale au decis să se despartă după 8 ani de relație, iar aceasta a decis să se mute în altă parte, cu micuța Erin.

 „Au fost 8 ani care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare, pe Erin. De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vom forma mereu o familie. Am simțit responsabilitatea de a face această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum mi-am expus relația pe internet, cu la fel de multă discreție voi proceda și în acest caz, a scris Sore pe rețelele de socializare, când a anunțat despărțirea.

sursă foto: Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton