Ce dietă ține Simona Halep pentru a se menține în formă: "Mănânc tot ce îmi place, dar..."

 Oana Pantazi
.

Ce dietă ține Simona Halep. La 30 de ani, Simona Halep este într-o formă fizică desăvârșită, iar asta o demonstrează din plin parcursul ei competițional. Chiar dacă își permite și mici plăceri vinovate, tenismena urmează totuși o dietă foarte riguroasă în timpul antrenamentelor de dinaintea turneelor. Iată cum reușește să se mențină în formă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ce dietă ține Simona Halep. Toți marii sportivi ai lumii, fără excepție, au parte nu doar de antrenamente fizice intense, ci sunt obligați să țină și anumite diete specifice. Cum proteinele și carbohidrații sunt nelipșiți din alimentația unui jucător de tenis, nici Simona Halep nu face excepție. Sportiva are însă și câteva plăceri vinovate, pe care și le permite după competiții.

dieta-Simona-Halep-6dieta-Simona-Halep-6

Ce dietă ține Simona Halep

Nu este un secret pentru nimeni că Simona Halep are un regim de viață strict, care cuprinde nu doar o pregătire fizică intensă, ci și un psihic bun și o alimentație adecvată. În cazul Simonei, una bazată pe carbohidrați și proteine. Înainte de turnee, cea mai titrată tenismenă română urmează o dietă foarte strictă.

Simona Halep consumă cu plăcere fructe de mare și sushi – alimente hipocalorice, dar pline de nutrienți, dar și paste. Tenismenei îi place să mănânce însă pastele fără sos, doar cu ulei de măsline și, uneori, cu puțin parmezan, caloriile conținute fiind astfel mai puține.

Ca gustare, Simona preferă bananele și batoanele energizante, în special în timpul meciurilor, iar după competiții se răsfață cu pizza. Evident, hidratarea este extrem de importantă, așadar tenismena bea multă apă.

Citește și: Cum a slăbit Sore 30 de kilograme și ce dietă ține acum: „Mănânc orice poftesc, însă…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține Elena Gheorghe, pentru a se menține la 50 de kilograme: „Nu mă pot lăsa de tot de…” / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Alina Pușcaș cu Pepe, după ce a devenit coprezentator la Te cunosc de undeva: „Nu este deloc ușor să schimb un partener după zece ani' / EXCLUSIV

Citește și: Ce datorie a avut Cătălin Botezatu la Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor:„Toată lumea mergea la ea’. Cum se înțeleg cei doi acum

Alimentația ei zilnică diferă însă de cea din perioada turneelor. De exemplu, în timpul competițiilor de la Montreal, tenismena le-a dezvăluit fanilor cum arăta meniul ei zilnic, acesta fiind destul de consistent.

Am avut acelaşi mic dejun timp de zece zile la hotel. Ouă jumări şi un croissant cu ciocolată. La prânz, paste cu pui – foarte plictisitor. Seara, am avut peşte, pe care nu-l mănânc în mod normal, dar în această săptămână l-am avut în fiecare zi. Cheesecake la desert în fiecare seară şi a mers destul de bine. Am avut desert în fiecare zi, nu mi-a lipsit. Mă face să mă simt mai bine', a dezvăluit sportiva.

Ce mănâncă Simona Halep la micul dejun

Ce dietă ține Simona Halep. Când nu se află în perioada competițională, Simona Halep își supraveghează riguros dieta, având grijă să consume cantități optime de carbohidrați și proteine. Cu ceva timp în urmă, marea campioană le-a arătat fanilor ei din mediul virtual cum arată pentru ea cea mai importantă masă a zilei, micul dejun.

Astfel, tenismena obișnuiește să consume la micul dejun: ouă ochiuri, șuncă, ardei gras, brânză, pâine și un suc de fructe – o combinație echilibrată de proteine și carbohidrați.

Simona Halep mărturisește că, deși mănâncă toate alimentele preferate, are mai multe mese pe zi, iar alimentația este lejeră.

„Nu am o dietă. Mănânc tot ce îmi place, dar lejer, de câteva ori pe zi, în functie de ora meciului. Ador pastele, pizza, ciocolata și înghetata.'

Din păcate, din cauza unei gastrite mai vechi, care s-a reactivat anul acesta, sportiva a fost sfătuită să renunțe la cafea, sucurile acidulate sau apă minerală, dar și să urmeze un regim bazat pe legume și carne slabă făcute la abur, inclusiv pește, mai puțin somon, care are carnea grasă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton