Ce dietă ține Roxana Blenche de la Chefi la Cuțite. Are un obicei pe care îl face zilnic, dimineața

 Lupescu Anca
.

Roxana Blenche, finalista de la Chefi la Cuțite, a dezvăluit ce dietă ține pentru a slăbi sănătos. Înconjurată de mâncare, tânăra le-a mărturisit fanilor ei că vrea să facă o schimbare în viața sa, motiv pentru care își dorește să slăbească. Roxana Blenche a fost una dintre cele mai iubite concurente de la Chefi la Cuțite.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

A avut extrem de mulți admiratori și fani care i-au ținut pumnii în marea finală. Nu a reușit să câștige premiul cel mare, însă s-a ales cu o comunitate mare de oameni care o urmăresc și îi apreciază munca.

Aceasta este mereu activă pe Instagram, acolo unde recent și-a surprins fanii și cu un anunț cu care.

Ea le-a spus tuturor celor care o urmăresc că urmează să se apuce de slăbit și că va ține dietă în perioada următoare, iar pentru că mulți sunt curioși și cum va da fosta finalistă câteva kilograme jos, aceasta a publicat și ce mănâncă într-o zi obișnuită.

'Dimineața am servit un pahar de apă caldă cu zeamă de lămâie. La ora 11 am mâncat 2 clementine. Ora 14: salată de linte cu sparanghel, roșii cherry, baby spanac și lămâie', a spus Roxana Blenche pe Instagram!

descărcare-32descărcare-32

Roxana Blenche le-a mai dat o veste mare fanilor în urmă cu puțin timp! Fosta finalistă de la Chefi la cuțite le-a spus admiratorilor săi că în curând își va deschide un canal de YouTube, acolo unde va posta diferite clipuri video și le va învăța pe gospodine să facă cele mai bune și gustoase preparate.

Roxana Blenche, reacție neașteptată când a aflat câștigătorul Chefi la cuțite

Ionuț Belei, Maria Șandru și Roxana Blenche au pregătit un starter, un fel principal și un desert, iar dish-urile lor au fost jurizate de cei mai celebri chefi din România. La final însă, deși toate preparatele și, cu predilecție, deserturile – o altă premieră în istoria Chefi la cuțite – au fost apreciate, cel care s-a detașat a fost Ionuț Belei.

Roxana Blenche a dat dovadă de fair-play până la capăt, îmbrățisându-și și felicitându-și adversarul.

„Îl felicit pe Ionuț. A fost și este un bucătar extraordinar. A fost un adversar de temut. Asta este o competiție, nu trebuie să fim triști. Nu trebuie să fim triste nici eu, nici Maria. Trebuie să fim la fel de pozitive fiindcă am ajuns până în finală, am fost toți trei în finală. Da, a câștigat Ionuț, dar și eu mă simt o câștigătoare din simplul fapt că am ajuns până aici‘, a dezvăluit Roxana Blenche, la scurt timp după ce a aflat că Ionuț Belei a câștigat sezonul 8 al competiției Chefi la cuțite.

Citește și: Doru Todoruț, dat în judecată de fosta soție la 7 ani de la divorț.Cum a ripostat solistul de la Deepcentral

Citește și: Dan Negru explică de ce i s-a dus faima de zgârcit și ce discuții sunt în familie despre bani:„Când ajung prin piață, iau mai ieftin’/ EXCLUSIV

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă, scandal monstruos din cauza lui Jador:„L-a făcut terci și varză!’

Maria Șandru nu a fost însă la fel de convinsă că Ionuț merita să câștige, deoarece la proba de desert a prezentat o rețetă pe care a mai folosit-o în competiție. Juriul format, printre alții, din Iosif Ștefănescu, Antonio Passarelli, Marian Cernat, Michael Passarelli, Nicolai Tand, Andreea Moldovan, Dexter Chef, Orlando Zaharia, a decis însă altceva.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton