Ce dietă ține Luminița Anghel, la 54 de ani: "Am greutatea de acum 17-18 ani"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum își menține silueta Luminița Anghel, la 54 de ani. Cântăreața Luminița Anghel este o împătimită a sportului, iar rezultatele se văd, având în vedere că se mândrește cu o siluetă superbă. Vedeta a declarat că are același număr de kilograme ca în tinereșe. Forma și tonusul ei de invidiat se datorează unui stil de viață echilibrat în care mișcarea și alimentația sănătoasă, sunt elemente esențiale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce dietă ține Luminița Anghel, la 54 de ani. Luminița Anghel este una dintre cele mai longevive artiste din România, iar ceea ce surprinde este faptul că debordează de energie la 54 de ani. Vedeta are o siluetă trasă de inel, cântărind același număr de kilograme ca atunci când s-a lansat în industria muzicală. Iată cum reușește Luminița Anghel să aibă o talie de viespe, chiar și după ce a dat naștere unui copil.

luminita-anghel-la-eurovisionluminita-anghel-la-eurovision

CCe dietă ține Luminița Anghel, la 54 de ani

Luminița Anghel arată super, însă cântăreața a recunoscut că depune și ceva efort pentru a se menține. Artista este pasionată de activitățile în aer liber și parcurge câte 10 kilometri pe jos alături de fiicele ei. De asemenea, Luminița Anghel are grijă să nu mai mănânce nimic după 16:30.

Citește și: Ce sport practică Luminița Anghel, la 53 de ani: „Am slăbit 10 kg din momentul în care am început'

Citește și: Luminița Anghel, după ce a primit mai multe acuzații din partea fiului adoptiv, David Pușcaș: „Mi-am făcut datoria cât s-a putut'

„Eu fac sport cu fetele mele, în mai fac 2 ani de când fac 10 kilometri pe zi de mers sportiv, combinat cu fasting. După ora 16.30 nu mai mănânc niciodată nimic. Excepții la petreceri, dar merg foarte rar la petreceri, poate o dată la luni de zile, nu prea ies din ritmul meu nici în weekend. Mănânc ce vreau dar moderat. Fac sport mult, cum am zis, în luna mai împlinesc 2 ani, fac 10 kilometri stradal. Vară, iarnă, toamnă, oricum e vremea, eu fac sport', a spus cântăreața, pentru Click.ro.

Luminița Anghel: „Am avut niște probleme de sănătate în 2019”

Luminița Anghel a avut ceva bătaie de cap cu kilogramele în plus, iar acum cântărește 53 de kilograme, la fel cât cântărea în tinerețe. A început să facă sport, după ce, în urmă cu 4 ani, a avut câteva probleme cu piciorul. Luminița Anghel are o disciplină de fier, de la care nu se abate.

Citește și: „Au vrut să-l arunce la gunoi, nu voiau să-l bage în incubator, pe externare scria avort”. Cristina Bâtlan s-a luptat din răsputeri să salveze viața fiului ei, născut prematur la 5 luni și jumătate

Citește și: „Facem foarte mult sex și doarme…'. Mădălin Ionescu, declarații incendiare despre Cristina Șișcanu, în direct, la emisiunea lui Măruță

„Am început să fac sport pentru sănătate. Am avut niște probleme de sănătate în 2019 cu piciorul și mi-a fost recomandat să fac cel puțin 4 kilometri de bandă. De mers pe jos sau bandă. Am bandă acasă, dar nu făceam. Am găsit gașca de fete cu care fac sport acum, am fost perseverentă. În afara faptului că mă simt foarte bine de când fac sport, acum am o greutate pe care o aveam acum 17-18 ani, intru în hainele de atunci, de când am fost la Eurovision.”, a mai adăugat Luminița Anghel.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton