Ce dietă ține Laura Cosoi, după ce a devenit mamă a treia oară: "Evit să consum..."

 Oana Pantazi
.

Ce dietă ține Laura Cosoi, după ce a devenit mamă a treia oară. Deși a devenit mamă pentru a treia oară în urmă cu doar câteva luni, Laura Cosoi arată absolut fabulos. Actrița a născut natural și și-a revenit foarte repede. Totuși, mărturisește că își supraveghează greutatea și face și puțină mișcare, iar asta o ajută să fie în formă, în pofida programului foarte încărcat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce dietă ține Laura Cosoi, după ce a devenit mamă a treia oară. Dat fiind însă că este mamă cu normă întreagă pentru cele trei fetițe ale sale și ale lui Cosmin Curticăpean și că deja a revenit la teatru, Laura Cosoi și-a intrat în formă foarte repede.

cosoi-6-Copycosoi-6-Copy

Ce dietă ține Laura Cosoi, după ce a devenit mamă a treia oară

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a treia oară pe 23 iunie, când a adus-o pe lume pe micuța Lara, o fetiță frumoasă și perfect sănătoasă. La doar o lună distanță, actrița își uimea fanii afișând o siluetă perfectă în costum de baie, în timp ce se afla cu soțul și cu fetițele în vacanță în Bulgaria. Mai mult, recent actrița și-a reluat și activitatea la teatru și reușește să se descurce de minune și în postura de mamă cu normă întreagă.

Citește și: Ce probleme a avut Laura Cosoi cu a treia sarcină. De ce a fost nevoită să stea departe de fiicele mari, după ce a născut: „Am depistat că…' / EXCLUSIV

Citește și: Laura Cosoi, primele imagini cu fiica ei cea mică, Lara:„Este copilul-muzică. De la început, de când era în burtică, am simțit…’. Cum a decurs botezul / EXCLUSIV

Citește și: Ce compromisuri au făcut în căsnicie Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean:„Mă enervez, el e mai coleric, eu încerc să…’/ EXCLUSIV

Citește și: Ce titluri regale vor primi copiii Prințului Harry și ai lui Meghan Markle, după moartea Reginei Elisabeta a II-a

„E prima zi, astăzi am început repetițiile pentru o nouă piesă. Pentru a nu mă da peste cap cu alăptatul, voi lua fetița cu mine de fiecare dată când se poate. Am și Parcul Cișmigiu alături, și cu atât mai bine. Pot fi și mamă cu normă întreagă și în același timp să merg și la job. Pare paranormal. Dar pentru mine nu e ceva extraordinar. Am luat lucrurile cum au fost, nu sunt un om sofisticat, nu mă alint, nu mă văicăresc, nu mă plâng. Fac și de mâncare, stau și cu copiii, merg și la repetiții', a declarat Laura Cosoi pentru playtech.ro.

Cum se menține

Pe lângă faptul că fetele ei o țin permanent în mișcare, Laura Cosoi merge și la repetiții la teatru și, în plus, face și pilates. Cât despre alimentație, actrița recunoaște că este atentă la ceea ce mănâncă.

„Evit să consum fructe și alte alimente care i-ar poate dăuna fetiței. Nu am niciun motiv să țin regim.

Am însă grijă la ceea ce mănânc. Am început însă să merg la pilates. Cea mică nu a avut colici până acum și nu cred că mai are când să facă, pentru că în curând va împlini trei luni', a mai spus Laura Cosoi pentru sursa citată.

Deși într-o familie cu trei copii mici dificultățile sunt triple, Laura Cosoi mărturisește că venirea pe lume a Larei le-a unit și mai mult familia, iar relația de cuplu nu a avut de suferit.

„Sunt momente și momente, ca în orice relație. Au mai existat și momente mai tensionate, dar ne dăm seama de fiecare dată că au legătură cu alte stări, cum ar fi oboseala.

Niciodată însă nu ne-am gândit să divorțăm, nu am ajuns nici măcar la vreo ceartă mai serioasă. Ambii suntem dintre cei care gândim că o căsătorie trebuie să fie pe viață. Suntem mereu pe aceeași lungime de undă. Amândoi ne-am dorit copiii, am fost în tandem cu aceeași dorință. Apoi implicarea, dragostea. Iar cel de-al treilea copil ne-a unit și mai mult', a mai spus actrița.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton