Ce dietă ține Jane Fonda, la 85 de ani: "Am renunțat la..."

 Raiciu Adriana
.

Ce dietă ține Jane Fonda, la 85 de ani. Jane Fonda este actriță, scriitoare, activist politic, model și profesor de fitness american. A cunoscut faima în anii 1960, cu filme precum Barbarella și Cat Ballou. Ajunsă la vârsta de 85 de ani, câștigătoarea a două premii Oscar arată excepțional! Iată cum se menține în formă și la ce produse alimentare a renunțat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Jane Fonda strălucește de-a dreptul la fiecare apariție pe covorul roșu. Atrage toate privirile, având în vedere silueta pe care o afișează la vârsta sa. Recent, îndrăgita actriță a spus cum reușește să se mențină în formă, la vârsta de 85 de ani.

Jane-Fonda-1-681×1024-1Jane-Fonda-1-681×1024-1

Citește și: Jane Fonda se casatoreste a patra oara

Citește și: Jane Fonda, despre frumusețe și sex la 80 de ani

Citește și: Ilie Năstase, prima reacție după ce Charlotte și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți: „Fiica mea e…'

Citește și: Ruby a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit, de fapt, cântăreața:'M-a dărâmat, mi-a amorțit tot corpul'

Ce dietă ține Jane Fonda, la 85 de ani

După o luptă grea pe care a dus-o cu anorexia și bulimia, Jane Fonda a adoptat o dietă bazată pe alimente sărace în grăsimi. Totodată, vedeta a renunțat la carnea roșie, dar a redus și semnificativ consumul de pește.

Pe lângă faptul că este extrem de atentă la alimentație, Jane Fonda mai spune că face și sport ori de câte ori face. Preferatul ei rămâne, însă, mersul pe jos.

Am o dietă sănătoasă, dar nu rigidă. Am renunțat de mult la carnea roșie și am redus consumul de pește, dar mănânc multe legume, salate, alimente proaspete. Zahăr mănânc rar. Totuși, am filmat în Italia două luni și jumătate și am mâncat înghețată și paste în fiecare zi. Dar nu m-am îngrășat. Mă trezeam la șase dimineața și mergeam una-două ore.

Merg mult și asta mă ajută. Nu mi-am dat seama când eram tânără, tinerii nu își dau seama niciodată cât de important este să-ți menții corpul puternic. În fiecare zi când cobor dintr-o mașină, mulțumesc divinității că am coapse puternice, că m-am antrenat să le păstrez puternice.

Când conduc mașina și trebuie să mă uit peste umăr, sunt recunoscătoare că mi-am păstrat flexibilitatea și că pot întoarce capul fără să mă doară vreun mușchi. Sunt lucruri pe care nu le conștientizezi când ești tânăra povestit actrița pentru Vogue. 

Jane Fonda are o singură operație estetică

Deși mulți ar spune că Jane a trecut de multe ori prin cabinetul medicului estetician, adevărul este altul. Îndrăgita vedetă recunoaște că are o singură operație estetică, pe care o și regretă.

'Tinerii trebuie să înțeleagă că bătrânețea e ceva firesc, să nu le mai fie frică de ea, să realizeze că, doar pentru că ai o anumită vârstă, nu înseamnă că trebuie să renunți la viață, la distracție, la iubiți sau iubite, la prieteni.

De aceea le spun mereu oamenilor care este vârsta mea, pentru că vreau să-și dea seama de toate aceste lucruri. Bine, pe de altă parte, creierul meu gândește: «Da, Fonda. Tu ai bani. Îți poți permite un antrenor, o operație estetică, tratamente faciale. Îți poți permite lucruri care te ajută să arăți tânără».

Asta e adevărat. Banii ajută. Gene bune și mulți bani, așa cum a spus cineva odată. Dar atunci când spun asta, mă gândesc că toți cunoaștem o mulțime de femei bogate care au avut tot felul de liftinguri și chestii de genul acesta și arată groaznic. Am făcut un lifting şi m-am oprit pentru că nu am vrut ajung desfigurată. Nu sunt mândră de faptul că am făcut unul și, dacă ar trebui să-l fac din nou, nu știu dacă aș repeta experiența. Poți deveni dependent, a mai spus ea.

sursă foto- Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton