Ce dietă ține Iulia Albu: „Nu îmi plac salatele”

 Borcilă Andreea
.

Celebrul critic de modă Iulia Albu are câteva obiceiuri și rutine zilnice pentru a avea un trup de vis. Fosta concurentă de la „Dancing on Ice' a dezvăluit ce înălțime, dar și câte kilograme are acum. Vedeta crede într-un stil de viață sănătos, chiar dacă asta nu înseamnă să consumi doar salată și apă plată. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu și partenerul ei de pe gheață, Marian Prisăcaru, au avut unele dintre cele mai ingenioase momente la emisiunea „Dancing on Ice – Vis în doi', marca Antena 1. Vedeta a dezvăluit cum se menține la cei 40 de ani, ce greutate are, dar și ce înălțime. 

iulia-albu-sportiulia-albu-sport

Iulia Albu a povestit pentru Click.ro că este, în continuare, pasionată de patinaj și se antrenează de două ori pe săptămână la circ. Celebrul critic de modă a recunoscut ce face pentru a avea un trup fără cusur și pentru a se menține mereu tânără. 

Citește și: Cum a descris-o Iulia Albu pe Ema Uta, iubita lui Alex Bodi:”Nu vezi la toată lumea asta…”

Citește și: Iulia Albu și Mikaela, primul pictorial mamă-fiică, pe coperta VIVA de martie!Iulia Albu vorbește despre relația cu fiica, iubitul și familia ei

Citește și: Nick de la N&D a relansat hitul „Vino la mine”.Cine a înlocuit-o pe Delia

Citește și: Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a schimbat forma buzelor:”Sunt multe intervenții de care am nevoie”

Ce dietă ține Iulia Albu

Criticul de modă a explicat ce dietă ține. Mai exact, mănâncă zahăr o dată pe săptămână, de obicei duminica. Pentru cartofii prăjiți, are o zi specială, cum ar fi joia, iar în restul zilelor consumă un mic dejun sănătos, în principal granola – un mix de cereale cu semințe, alune și fructe deshidratate. 

„Mănânc extrem de sănătos, dar am o dietă variată, nu îmi plac salatele. Nu consider că o persoană se poate alimenta sănătos doar mâncând salată și bând apă cu lămâie.

Mi se pare ridicol, mai ales pentru o persoană care face sport. Cel mai important lucru este că am grijă să beau foarte, foarte multă apă', a explicat Iulia Albu, pentru sursa citată. 

Iulia Albu a recunoscut câte kilograme are la înălțimea ei 

Fosta concurentă de la „Dancing on Ice' a dezvăluit că la înălțimea ei de 1,76 m are 60 de kilograme. Vedeta este mamă și are o fată din fosta căsnicie cu creatorul de modă Mihai Albu. Pe lângă meseria de părinte, vedeta și-a găsit iubirea în viața personală și este mare prietenă cu sportul. 

„Fac sport în fiecare zi, de două ori pe săptămână fac Aerial silks, la Circul Metropolitan, de două ori pe săptămână merg la patinoar și în celelalte zile merg la sală sau să alerg. 

La Circul Metropolitan fac antrenament cu o acrobată de acolo, pur și simplu mă antrenez. M-am apucat de Aerial silks cu foarte puțin timp înainte de a începe proiectul <>', a povestit Iulia Albu. 

Vedeta spune că are inclusiv acasă aparate pe care le folosește, cum sunt greutățile. 

„Am alte activități și rutine pe care le fac de multe ori la 5.30 sau 6 dimineața', a mai dezvăluit Iulia Albu. 

Iulia Albu, despre ținutele pe care le-a purtat la „Dancing on Ice' 

Ținutele cu care Iulia Albu s-a afișat la spectacolul pe gheață au fost alese cu grijă și realizate chiar de ea. În prima ediție a emisiunii, Iulia a purtat o rochie îmbrăcată de fetița ei, Mikaela, pe coperta Viva.

„În prima ediție de la <> am ales să port o rochie pe care a purtat-o fiica mea, Mikaela, pe coperta Viva, coperta pe care atât Mikaela și cu mine cât și cei  de la Viva au dedicat-o mamelor și copiilor care și-au lăsat tații, respectiv soții în urmă pentru a lupta pentru Ucraina.

Rochia este făcută de mine, poartă semnătura Iulia Albu Les Merveilles, din paiete din oțel, tăiate în formă de pană. Pe cap am avut niște accesorii cu cristale și în coc am avut un pieptăn antic din argint, pieptănul fiind o piesă de colecție', a mai adăugat Iulia Albu. 

Iulia Albu și partenerul de pe gheață, eliminați din concurs 

Iulia Albu și Marian au fost eliminați sâmbătă, 19 martie, de la „Dancing on ice: Vis în doi'.

„Dancing on Ice a fost un proiect din care am invatat multe. Va Multumesc pentru privilegiul de a va avea aproape pe parcursul acestei aventuri, pentru voturi, pentru mesaje, pentru TOT. A fost frumos. Al naibii de frumos. Si greu. MULTUMESC', le-a împărtășit fanilor în social media.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton