Ce dietă ține Emilia Ghinescu, la 43 de ani. Artista cântărește doar 49 de kg: „Mai mănânc și ceva dulce, dar light”

 Borcilă Andreea
.

Cum își menține Emilia Ghinescu silueta, la 43 de ani. Artista de muzică populară cântărește doar 49 de kg, deși este mamă a trei copii. Vedeta a dezvăluit ce face pentru a se păstra în formă! Iată ce dietă ține și în ce constă alimentația ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Emilia Ghinescu este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi. În plus, este și una dintre cele mai frumoase prezențe feminine din showbiz. La cei 43 de ani, vedeta are o siluetă de invidiat și le poate da clasă multor puștoaice din ziua de azi. În plus, artista este și o mamă împlinită, având trei copii: un băiat în vârstă de 24 de ani, dar și două fete, de 16, respectiv șase ani.

emilia-ghinescu-1emilia-ghinescu-1

Interpreta de muzică populară este foarte atentă la stilul de viață pe care îl are. Nu doar ea este preocupată de felul în care arată, ci și soțul ei, Sebastian, și copiii, care fac, de altfel, sport.

Citește și: Cum și-a dat seama Emilia Ghinescu că fostul ei partener de viață o înșela:„Era din ce în ce mai rece'

Citește și: Câte operații estetice are Emilia Ghinescu, la 43 de ani:”Dacă am avut ceva care să nu-mi placă la mine, am remediat”

Citește și: Victor Slav și-a închis cafeneaua și face afaceri cu iubita sa:”Avem deja un an de când ne ocupăm”

Citește și: Cum se înțelege Florin Piersic Jr. cu tatăl său:'Există undeva o ruptură, care nu poate fi cusută niciodată'

Ce dietă ține Emilia Ghinescu, la 43 de ani

Emilia Ghinescu este una dintre cele mai apreciate și admirate cântărețe de la noi. La vârsta de 43 de ani, vedeta se consideră un om fericit, mai ales că are o familie superbă, dar și o siluetă de invidiat. Artista cântărește doar 49 de kilograme, dar a avut momente în care putea cântări și 54 sau 58 de kilograme. Într-un interviu pentru Click!, Emilia Ghinescu a mărturisit că face sport de minimum patru ori pe săptămână și rămâne câte două ore la sală. Cântăreața este mândră de corpul său foarte tonifiat, iar asta se vede în musculatura brațelor și a picioarelor.

În primul rând vreau să spun că eu mereu am avut grijă de mine, nu acum, în ultimul timp. Acum m-am apucat de sală și am slăbit, am mai slăbit. Dar grasă nu am fost niciodată. Adică nu am depășit 58 de kilograme. Când m-am apucat de slăbit aveam 58 de kilograme, dar întotdeauna am avut grijă de felul în care arăt!

Cine se uită la mine își dă seama că merg la sală că se văd mușchii foarte definiți. Sportul, o dietă echilibrată, asta contează foarte mult, să mănânc ceea ce trebuie. Nu spun că nu mă mai răsfăț și eu cu un dulce, dar dulcele ăla pe care îl iau este ori o plăcintă cu mere, ceva light, nu ceva cu foarte multe creme, să fie foarte consistent, a explicat ea.

În ce constă alimentația Emiliei Ghinescu

Interpreta de muzică populară are câteva reguli, când vine vorba despre alimentația ei de zi cu zi.

Am mâncat preț de o lună mese fixe, cu gustări, fară să mai ciugulesc între mese și cantitate destul de mică. Am slăbit până pe la vreo 54 și la 54 de kilograme unde aveam eu pragul acela de nu reușeam să-l trec, am început să mă duc la sală și să mănânc, adică îmi înlocuiam mesele, știu că nu este sănătos, dar îmi înlocuiam mesele de mâncare cu batoane proteice. Adică mesele principale.

De exemplu, mâncam o singură masă principală, să zicem și aia era cu carne la grătar și ceva destul de light și puțin. Și când îmi era foame, dacă plecam la evenimente – eu la evenimente nu mănânc niciodată nimic – poate ăsta este cel mai mare ajutor al meu. Faptul că nu mănânc la evenimente nimic. Nu pun în gură nimic, indiferent ce ar fi la masă, nu mănânc. Dimineața când ajungeam acasă nu mai mâncăm la ora aia”.

Aveam în mașină și am și acum în mașină foarte multe batoane proteice, cu calorii foarte puține, gen orez expandat sau batoane fără zahăr cu proteină multă și foarte puțin carbohidrat. Astfel înlocuiam masa când îmi era foame, decât să opresc la benzinărie să iau un sendviș mai bine mâncăm un baton proteic. Așa am slăbit la 50 de kilograme. Și cu sport, am slăbit acum, am 49 de kilograme. Am și 48 câteodată, 49! Am avut și 47, dar eram foarte slabă și toată lumea îmi spunea că sunt foarte slabă, a mai povestit ea, pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton