Carmen Tănase a ținut dietă toată viața, din cauza luptei cu greutatea. Ce regim de slăbit ține acum: „Nu am timp să stau la masă. Mănânc doar...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Carmen Tănase a ținut dietă toată viața, din cauza luptei cu greutatea. Actrița din serialul Clanul, de la PRO TV, a vorbit despre acest subiect, pe larg, într-un interviu pentru viva.ro. Totodată, ea a mărturisit și ce are în comun cu personajul pe care îl joacă în pleiculă și de ce nu mai are timp liber. De asemenea, vedeta ne-a dezvăluit că și-a propus ceva în timpul pandemiei și vrea să se țină de cuvânt. Iată despre ce e vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Carmen Tănase a ținut dietă toată viața, din cauza luptei cu greutatea. Carmen Tănase e una dintre cele mai iubite actrițe din România. În prezent, ea joacă rolul Luminiței în serialul Clanul de la PRO TV și mai are în derulare și alte proiecte. Cu toate acestea, vedeta spune că nu se mai plânge că este prea ocupată, de când am stat mai mult închiși în case, în pandemie. Iată ce ne-a spus despre problema ei cu greutatea!

139694007_10159163657526291_5850355746817110841_n139694007_10159163657526291_5850355746817110841_n

Citește și: Cu ce se ocupă fiul lui Carmen Tănase, după ce a renunțat la meseria de regizor și s-a întors în România: „Așa a decis el”

Citește și: „Nu mai putem unul fără altul, pe cuvântul meu de onoare”. Cum se înțelege Carmen Tănase cu actorul. De ce s-au „dușmănit', la început

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman, primele declarații despre nuntă: „Căsnicia e importantă. Cred că asta e miza. Una fericită'. Ce spun despre copii / EXCLUSIV

Citește și: „Am avut și falimente, și încasări mari. Atunci când am fost la pământ…'. Prin ce greutăți a trecut Jorge în carieră / EXCLUSIV Carmen Tănase

Carmen Tănase a ținut dietă toată viața, din cauza luptei cu greutatea

Carmen Tănase s-a luptat toată viața ei cu kilogramele în plus. Actrița din serialul Clanul a mărturisit într-un interviu pentru viva.ro că a ținut toate „dietele posibile', însă nu a reușit încă să ajungă la silueta dorită. Totuși, pare că nu se dă bătută, pentru că acum ține un nou regim de slăbit. De asemenea, artista ne-a vorbit și despre rolul pe care îl are în serialul de la PRO TV. Cu personajul pe care îl joacă, Luminița, spune că are în comun tăria de caracter și dragostea pentru copil.

Cum s-a schimbat rolul dvs. din Clanul, de la început și până acum?

Păi nu pot să spun, pentru că aș vrea, totuși, ca lumea să se uite. Pot să spun doar că Luminița aceea, care era înlăcrimată tot timpul (și pe bună dreptate) și cu o viață atât de grea, folosește în sezonul acesta și alte mijloace de exprimare. Și eu sunt foarte fericită pentru asta, pentru că arătăm mai multe fațete ale acestui personaj. Ea nu este doar o ființă slabă și lacrimogenă.

Luminița este o femeie puternică. Nu putea să treacă prin ceea ce a trecut în viața asta, dacă stăm să ne gândim, așa, un om normal, dacă ar fi pățit ce a pățit Luminița, care e un personaj, nu? Nu știu dacă ar mai fi fost întreg la mine. Și, totuși, Luminița își păstrează tăria de caracter și merge mai departe. Luminița este o femeie foarte puternică și vom arăta asta în toate modurile posibile.

Cât de multe se regăsește actrița în personajul ei din serialul Clanul

Aveți ceva în comun cu acest personaj? Poate tăria de caracter?

Am în comun cu ea dorința de a lupta, pentru a obține ceea ce vreau. Și sigur că duioșia și dragostea necondiționată față de copii. Copil în cazul Luminiței, copil în cazul meu. Asta cred că are orice mamă.

Vă mai rămâne timp și pentru altceva, în afară de meserie?

În afară de meserie… nu prea. Mai găsesc timp să mă văd cu prietenii, din când în când. Timpul meu e și foarte ocupat cu câte pisici și câini am tot adunat de prin jur. Nu prea am mult timp liber.

Stați în afara Bucureștiului?

Nu contează. Tot sunt mulți și pentru 'în afara Bucureștiului'.

Mă refeream la navetă, că nu e simplu. Nu-i așa?

Nu e greu. Nu e o navetă grea. E o navetă simplă. Orice intrare în București este complicată. Și la noi, acolo, la Chitila e complicat când intri în București. Dar pe oriunde ai intra în București, faci mai mult decât fac întotdeauna din Chitila și până în centru. Uneori fac chiar mai mult decât am făcut de la mine de acasă și până la Chitila. Deci, asta e o problemă care nu ține de mine. Dacă stăteam în Militari, cred că făceam mai mult decât fac eu de acasă de la mine, până în Chitila.

La ce mai lucrați? Care sunt celelalte proiecte ce vă ocupă timpul?

Avem pe țeavă, ca să zic așa, două spectacole de teatru, două filme, serialul acesta, spectacolele pe care le joc deja, turnee, deplasări… E de muncă, mulțumim lui Dumnezeu, să fie așa mereu. Dar nici nu mai vreau să stau degeaba. Mi-a ajuns cât am stat în casă, închiși. Nu mai vreau. Atunci, eu m-am speriat foarte tare, și am crezut că niciodată nu vom mai reveni. Și am jurat atunci că niciodată nu o să mă mai plâng că sunt obosită sau că am prea multă treabă. Că s-a mai întâmplat să mă plâng „Aoleu, că nu mai pot'. Nu mai e cazul. E bine așa cum este.

Ce regim de slăbit ține acum

Mai aveți timp de gătit?

Gătesc. Și făceam lucrul acesta, mai ales de când m-am mutat la țară o luasem tare cu gătitul, toată ziua bună ziua, care cum venea, ce își dorea, dar acum nu mai am cum. Nu mai am timp. Deloc. Puținul timp cât stau acasă am de învățat sau, pur și simplu, vreau să stau.

Care vă sunt preferințele culinare?

În ultima vreme, cine mă aude s-a săturat, că mănânc doar mozarella cu roșii. Pentru că se mănâncă foarte repede, nu am timp să stau la masă să mănânc. Când mă duc la un restaurant este altceva, dar acasă mănânc mai mult cu capul în frigider. Nu pierd timpul acasă să mănânc. Nu mă așez la masă, consider altceva mult mai important.

„Nu cred că există dietă să nu o fi ținut-o'

Ați ținut vreodată o dietă?

Tot timpul am ținut. Am ținut toate dietele posibile. Nu cred că există dietă să nu o fi ținut-o. 'Aiurea în tramvai'. Degeaba. Am ținut și unele care au funcționat, dar după ce s-a terminat dieta, s-au pus la loc kilogramele. E stres mult. Din cauza aceasta. Dacă aș scăpa de stres… Dar cum? Nu prea ai cum să scapi!

Bijuteria pe care o aveți la gât, de unde o aveți?

Nici nu mai știu, dar e foarte veche. Am văzut o poză acum 10 ani și eram cu bijuteria aceasta. Am găsit-o întâmplător, pentru că eu nu îmi găsesc bijuteriile. M-am mutat și nu știu unde sunt bijuteriile. Și asta am găsit-o întâmplător. Și cum am găsit-o, am pus-o la gât.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton