Ce dietă a ținut Raluca Marina, alias Plușica de la Puterea Dragostei. A slăbit 13 kilograme

 Dumba Gabriela
.

Raluca Marina și-a câștigat porecla Plușica, imediat ce a intrat în casa Puterea Dragostei, tocmai datorită faptului că era… pufoasă. Dar iată că a rămas doar porecla de ea pentru că Raluca a slăbit mai bine de 13 kilograme și este, acum, trasă prin inel. Plușica a dezvăluit fanilor săi dieta care i-a subțiat atât de evident silueta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Pe contul ei de Instagram, Raluca Marina a postat o fotografie în care este îmbrăcată într-un compleu sport de culoare albastru deschis, iar tăietura pantalonilor îi dezvăluie picioarele svelte, așa cum fanii emisiunii Puterea Dragostei nu au văzut-o niciodată. Aceștia au fost impresionați de faptul că Plușica a slăbit atât de mult și au copleșit-o cu laude, dar și întrebări legate de dieta care i-a topit kilogramele în plus.

Raluca Marina le-a mărturisit curioșilor că are 1,60 înălțime și 50 de kilograme în momentul de față, după ce a slăbit 13 kilograme. Astfel, porecla Plușica nu-și prea mai are rostul în ceea ce o privește, au glumit fanii ei de pe Instagram.

„Mancati de cate ori va e foame, doar aveti grija la cantitate si la ce mancati. Eu nu prea sunt un exemplu! Nu am procedat prea bine ca am continuat sa mananc mancare nesanatoasa. Nu am renuntat nici la dulciuri, nici la pizza sau junk food. Eu nici nu mai mancam seara. Atunci cand m-am apucat de slabit nu mai mancam seara, iar eu paine oricum nu mananc.

plusica-2plusica-2

Am primit intrebari cu ce pastile am luat, dar eu nu vreau sa vi le recomand pentru ca nu stiu ce e bun pentru voi, nu sunt doctor. Legat de sport! Nu am facut sport, nu sunt genul! Dar sunt sigura ca m-ar fi ajutat si mai mult! Am slabit in jur de 13 kilograme in patru luni. Aveam undeva la 64, acum am 50, a spus Plușica, pe contul ei de Instagram.

Dacă pe vremea când se afla în competiție era îndrăgostită lulea de Daniel, tânărul care nu a vrut să formeze un cuplu cu ea, și a suferit mult, iată că situația s-a schimbat radical pentru Raluca Marina. Acum, fosta concurentă de la Puterea Dragostei iubește din nou și pare extrem de fericită alături de partenerul ei, contul ei de socializare abundând de fotografii cu ei doi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton