Ce destinație de vacanță a ales Codin Maticiuc. A plecat cu iubita însărcinată și cei doi copii: „Toate dorințele mele sunt...”

 Borcilă Andreea
.

Ce destinație de vacanță a ales Codin Maticiuc. Actorul a plecat împreună cu iubita însărcinată și cei doi copii într-un loc cu totul aparte. Afaceristul și-a dorit să-i facă pe plac partenerei sale și să-i îndeplinească o dorință mai veche. Iată cum au petrecut cu toții!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ce destinație de vacanță a ales Codin Maticiuc. Codin Maticiuc și Ana Pandeli au plecat într-o vacanță în Londra. Acolo, au avut parte de momente de neuitat. Nu au mers singuri, ci însoțiți de fetița cuplului Smaranda, dar și de băiatul iubitei sale din relația anterioară.

ana-pandeli-9ana-pandeli-9

Codin Maticiuc urmează să devină tată, așa cum spune el, pentru trei copii. De data asta, au ales să petreacă împreună clipe de neuitat, departe de casă.

Citește și: Cine este Ana Pandeli, iubita lui Codin Maticiuc.Are un băiat dintr-o fostă relație

Citește și: Iubita lui Codin Maticiuc este însărcinată. Afaceristul va deveni tată a doua oară:”Avem multe de trăit împreună”

Citește și: Pique le-a prezentat-o copiilor pe noua iubită.Cum a reacționat Shakira

Citește și: Reacția lui Mihai Bendeac, după ce a fost anunțat, de două femei, că sunt însărcinate cu el:„Mi-a trimis ecografia'

Unde se află, în vacanță, Codin Maticiuc

Codin Maticiuc și-a dus iubita și copiii în Londra, acolo unde au luat parte la concertul trupei London Grammar, dar și la o piesă de teatru pentru cei mici. Iubita afaceristului a postat totul pe rețelele sociale, fiind extrem de recunoscătoare că i s-a îndeplinit o dorință mai veche, de a merge în capitala Regatului Unit: Mulțumesc că toate dorințele mele sunt misiunile tale din ziua 1 până azi. Sper în mâine, a scris ea pe Instastory.

Mama la datorie. Ieri mama, azi puii, a mai continuat iubita lui Maticiuc.

Codin Maticiuc va deveni tată pentru a doua oară

Codin Maticiuc și Ana Pandeli sunt în culmea fericii de când au aflat că vor deveni părinți pentru a doua oară. Afaceristul este cel care a făcut marele anunț, pe rețelele de socializare. Aceasta a publicat câteva fotografii împreună cu partenera sa și cu fiica lor. 

Tati o să îi lase doar un drum bătătorit, câteva legi schimbate (în curând o să mă vedeți în stradă dacă ăștia mai continuă să ne ignore), o fundație și o inițiativă puternică.

Nu știu dacă pot schimba ceva în țara asta, dar sunt convins că o vor face copiii mei. Toți au fost și vor merge pe șantierele din spitale, toți au stat cu picioarele goale în curtea orfelinatului și s-au jucat cu ceilalți copii ai mei.

Sunt convins că măcar unul din ei îmi va continua misiunea. Poate chiar numărul 3. Te aștept cu nerăbdare, dragostea mea. Avem multe de trăit împreună!, a scris el pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton