Ce declarație de dragoste a primit Alin Oprea din partea iubitei, de ziua lui: "Nu te voi dezamăgi niciodată"

 Dumitrache Laura
.

Medana, iubita lui Alin Oprea, i-a făcut o declarație de dragoste artistului, pe rețelele de socializare. Artistul a împlinit 51 de ani pe 20 noiembrie, iar cu această ocazie, iubita sa i-a transmis un mesaj emoționant. Copleșit de iubirea pe care i-o oferă Medana, Alin a reacționat la declarația de dragoste.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Alin Oprea a divorțat de soția sa, Larisa Uță, după mai bine de două decenii de mariaj, iar acum trăiește o poveste de dragoste alături de Medana. După scandalul cu soția sa, artistul are parte acum de momente de liniște alături de iubita lui. Alin și Medana s-au întâlnit pentru prima dată întâmplător într-o localitate, apoi s-au cunoscut mai bine printr-un prieten comun.

ALIN OPREA si medanaALIN OPREA si medana

Artistul de la Talisman pare că și-a găsit liniștea alături de Medana. Duminică, 20 noiembrie, Alin Oprea și-a sărbătorit ziua de naștere, iar cu această ocazie, Medana, iubita lui, i-a transmis un mesaj emoționant. În urmă cu ceva timp, cântărețul declara că își dorește să se căsătorească cu iubita sa.

Citește și: Alin Oprea recunoaște că divorțul de Larisa s-a produs din cauza infidelității:”Dovezile există, eu sunt în posesia lor”

Citește și:Cum a reușit Alin Oprea să renunțe definitiv la alcool:”A fost mult mai ușor decât mi-am imaginat”

Citește și:Pepe și Yasmine Ody și-au botezat fiul.Andra și Cătălin Măruță, invitați de onoare la marele eveniment. Imagini de la petrecere

Citește și:Alex Dobrescu are o nouă iubită, după despărțirea de Cristina Cioran.Cine este femeia cu care s-a sărutat în lift

Ce declarație de dragoste a primit Alin Oprea din partea iubitei, de ziua lui

Medana și Alin Oprea sunt împreună de trei ani și sunt deciși să facă marele pas în viitorul apropiat. Artistul de la Talisman a divorțat de mama copiilor săi în 2020, după o căsnicie care a durat mai bine de 20 de ani. Duminică, 20 noiembrie, Alin Oprea a împlinit 51 de ani, iar cu această ocazie, Medana i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Bruneta i-a mulțumit artistului pentru toate momentele petrecute împreună.

”La mulți ani binecuvântați, dragul meu Alin Oprea! Azi de ziua ta îți dedic o pagină din cartea mea, a cărei sursă de inspirație ești chiar tu. Dansam în valurile mării asemeni unui ritual păgân, menit să îmi amintească tot ceea ce trăisem cândva, într-o lume total diferită față de cea de acum. Simțeam o nostalgie și o durere profundă fără să știu de ce.

Mă durea sufletul! Mă simțeam goală și pustiită de atâtea trăiri pe care nu mi le mai aminteam. Dar îmi era atât de dor de viața mea din acel trecut care mi-a marcat toată existența aici pe pământ, cu mult timp înainte. Dansam cu luna și mă lăsam ghidată de lumina ei care mă făcea să simt extazul nemuririi.

Și dacă toată viața mea e un vis, îmi doresc ca tu să faci parte mereu din visurile mele. Îmi doresc să ating sublimul în iubire mereu și mereu alături de tine. Îmi doresc ca ochii ce mă privesc să fie mereu ai tăi și mâinile care mă ating să le simt pentru totdeauna.Dar eu știu că voi fi nemuritoare atâta vreme cât exist în inima ta. Alin Oprea te iubesc!,” este o parte din mesajul postat de logodnica lui Alin Oprea. pe rețelele de socializare.

Cum a reacționat Alin Oprea

Alin Oprea a declarat în nenumărate rânduri că își dorește să se căsătorească cu Medana. Deși ambii au divorțat de partenerii lor, Medana și Alin se declară îndrăgostiți și vor să își unească destinele. Artistul a rămas impresionat de mesajul postat de partenera sa în mediul online și i-a mulțumit pentru cuvintele frumoase pe care aceasta i le-a transmis.

”Nici nu știu cum aș putea mai bine să-ți mulțumesc pentru felul magic, unic și original în care ai ales și ai reușit să-mi urezi ”La mulți ani!”. Îți spun cu sinceritate că avalanșa de trăiri, ce emoții, de sentimente și de transpunere metafizice ale iubirii noastre reale, autentice, m-au copleșit în sensul bun al cuvântului.

Citeam și aproape că nu mai înțelegeam dacă tu mi-ai scris mie, sau eu ție, pentru că exact aceleași lucruri le simt și eu. Sunt fericit că în sfârșit, viața mi-a arătat că în această lume mai există și bunătate, iubire, compasiune și sinceritate. Înseamnă că încă omenirea mai are o șansă… Te iubesc Medana și nu te voi dezamăgi niciodată. ”, a scris Alin Oprea pe rețelele de socializare.

Cum l-a ajutat Medana pe Alin Oprea să renunțe la alcool

Alin Oprea a recunoscut că a avut o perioadă dificilă după divorțul de Larisa Uță, dar Medana a fost alături de el și l-a ajutat. Artistul a declarat că atunci când era trist prefera să consume alcool, dar cu ajutorul Medanei a reușit să treacă peste această patimă.

'Când eu l-am întâlnit pe Alin, am cunoscut un om trist, un om devitalizat. Un om neîmplinit și cu multe regrete. Un om cu o mare capacitate de sacrificiu, capabil să renunțe la el pentru binele celor dragi. Prima mea dorință a fost să aduc îmbunătățiri în viața lui și să îl pun în prim-plan. Avea o mentalitate rigidă și credea că viața lui nu mai poate fi schimbată în vreun fel. Primul aspect la care am lucrat împreună, a fost eliminarea definitivă a alcoolului din viața sa. Spre surprinderea mea, a fost mult mai ușor decât mi-am imaginat. Deși eram sceptică la început. Văd că și la ora actuală se mai dezbate încă acest aspect și chiar îmi doresc să precizez faptul că Alin nu consumă băuturi alcoolice absolut deloc, de când am apărut în viața lui, nici macar ocazional. Repet: DELOC!', a spus Medana pentru spynews.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton