Ce cursuri de specializare a făcut Romanița Iovan, acum 20 de ani, în Maldive: „Am luat diploma. Eram cu Adrian, fostul meu soț”. Nu are legătură cu moda

 Oana Pantazi
.

Ce cursuri de specializare a făcut Romanița Iovan, cu 20 de ani în urmă. Romanița Iovan este este una dintre cele mai cunoscute și talentate creatoare de modă, dar și o femeie de afaceri de succes. Puțini știu însă că are și o pasiune mai puțin obișnuită, pentru care, cu mulți ani în urmă, a primit și diplomă. Creatoarea de modă spune că a făcut cursurile în Maldive, pe când era cu Adrian Iovan, și dorește să profite de cunoștințele acumulate în viitor. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce cursuri de specializare a făcut Romanița Iovan, cu 20 de ani în urmă. La 58 de ani, Romanița Iovan poate spune că este o femeie împlinită pe toate planurile, chiar dacă viața nu a fost mereu blândă cu ea. Cu aproape 9 ani în urmă, ea a trecut prin momente dureroase atunci când Adrian Iovan, fostul ei soț și tatăl fiului ei, și-a pierdut viața în condiții tragice, dar a reușit să depășească clipele grele cu stoicism. De altfel, creatoarea de modă a readus recent în discuție numele fostului ei soț, când a mărturisit că are o specializare mai puțin obișnuită, pentru care a primit chiar diplomă, în urmă cu două decenii, pe când se aflau împreună în Maldive.

romanita-iovan-1-1romanita-iovan-1-1

Ce specializare a făcut Romanița Iovan, cu 20 de ani în urmă

În timpul unei vacanțe în Maldive, alături de Adrian Iovan, faimoasa creatoare de modă a făcut niște cursuri într-un domeniu mai puțin cunoscut și s-a specializat în „sabering champagne'. Metoda de deschidere a sticlelor de șampanie nu este una simplă și necesită o anume pregătire. Chiar dacă spune că nu-i place să bea alcool, Romanița Iovan mărturisește că îi face plăcere să „decapiteze o sticlă de șampanie'. Înainte de Revelion, aceasta a dezvăluit că va pune în practică ce a învățat în Maldive cu două decenii în urmă.

Citește și Romanița Iovan și fiul ei, omagiu emoționant pentru Adrian Iovan, la 9 ani de la moartea pilotului: „Își dorește să facă ceva pentru tatăl lui”

Citește și: Ce afacere profitabilă și-a deschis Romanița Iovan. Nu are legătură cu moda:„Mă ocup și de…

Citește și: Cum se menține în formă Romanița Iovan la 58 de ani:’Tu și persoana ta trebuie să fii în centrul atenției întotdeauna’

Citește și: Iulia Albu critică dur vedetele care și-au făcut avatare online, cu inteligența artificială:„Îndoirea limitelor morale pentru like-uri este și ea un altfel de prostituție / EXCLUSIV

„Vom rămâne în București de Revelion. Eu nu beau alcool, pentru că nu-mi place. În schimb, am diplomă de „sabering champagne', o să încerc să fac lucrul ăsta și la finalul anului. Îmi place să decapitez o sticlă de șampanie și probabil cu ocazia asta voi și bea puțin, la miezul nopții, să dau noroc cu toată lumea.

Am luat diploma când am fost în Maldive. A trebuit să învăț. Era un chef care ne învăța. Eram cu Adrian, acum vreo 20 de ani. Mi-a plăcut mult chestia asta. La întoarcerea acasă, am avut o escală și mi-am luat sabia din Dubai', a mărturisit Romanița pentru Impact.ro.

Creatoarea de modă colecționează dopuri de șampanie

Deschiderea sticlelor de șampanie este o artă pe care nu toată lumea o stăpânește, „sabering champagne' necesitând o tehnică deloc simplă. Sabrarea este tehnica de a deschide sticla de șampanie cu o sabie și este utilizată cel mai adesea la ocazii ceremoniale. Sabia este glisată de-a lungul corpului sticlei, pentru a rupe gâtul acesteia, lăsând doar baza sticlei deschisă, pe unde va curge șampania.

Nu în ultimul rând, este necesar ca șampania să fie de calitate, asta impunând, în mod obligatoriu, și o sticlă pe măsură.

„E important în primul rând, ca șampania să fie de calitate. Dacă nu e, nu-i nici sticla de calitate și poți să riști să se spargă sticla de jos și să ai probleme, să te tai', a adăugat Romanița Iovan pentru sursa citată

Romanița Iovan nu este pasionată doar de sabrare, ci colecționează și dopuri de sticle de șampanie.

„Am o colecție pe care am păstrat-o, și sper s-o și cresc în timp, de 20 de dopuri', a mai spus ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton