Ce compromisuri a făcut Roxana Ciuhulescu în mariajul cu fostul soț: „Târziu am căpătat curajul de a pune punct unei relații bolnăvicioase, din cauza fricii”

 Radulescu Ruxandra
.

Ce compromisuri a făcut Roxana Ciuhulescu în mariajul cu fostul soț. Roxana Ciuhulescu a avut o viață marcată de momente dramatice, care au marcat-o, dar și de situații fericite care au ajutat-o să își recapete speranța în oameni. Vedeta a mărturisit, recent, că a fost victima bullying-ului în adolescență, și a vorbit despre cum fratele ei a avut grijă de ea, atunci când tatăl lor a murit. Roxana Ciuhulescu a povestit despre singurul mare compromis, pe care l-a făcut și pe care a ajuns să-l regrete.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce compromisuri a făcut Roxana Ciuhulescu în mariajul cu fostul soț. Roxana Ciuhulescu este fosta prezentatoare TV și concurentă Survivor, care a impresionat prin statura ei care depășește 1.90 m, dar și prin abilitățile atletice. Roxana Ciuhulescu a relatat cele mai marcante episoade din viața ei. Vedeta a trăit prima traumă la vârsta de 10 ani, când tatăl ei s-a stins din viață și a fost crescută de fratele mai mare și mama lor. Când s-a căsătorit și l-a adus pe lume pe fiul ei, partenerul de viață a dezamăgit-o profund. Iată care este cel mai mare compromis pe care l-a făcut Roxana Ciuhulescu.

dezvaluiri-neasteptate-facute-de-roxana-ciuhulescu-a-fost-hartuita-de-un-nume-important-din-sport-zun_1_1dezvaluiri-neasteptate-facute-de-roxana-ciuhulescu-a-fost-hartuita-de-un-nume-important-din-sport-zun_1_1

Ce compromisuri a făcut Roxana Ciuhulescu în mariajul cu fostul soț

Roxana Ciuhulescu și-a deschis sufletul și a mărturisit că cel mai mult regretă faptul că a rămas într-o relație toxică cu tatăl copilului ei, crezând că acest compromis este în beneficiul fiului lor. Ulterior a realizat că cel mai sănătos lucru este să divorțeze de soț.

Citește și: Ce a pățit Roxana Ciuhulescu în culise, după ce a fost eliminată de la Survivor:„M-au urcat o oră jumate, izolată, într-o mașină’

Citește și: De la ce a pornit scandalul dintre Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu la Survivor:'El are o supărare…'

Citește și: Viorica de la Clejani, despre scandalul dintre Fulgy și Bia Khalifa: ‘Nu vorbesc despre personaje despre care nu le cunosc…’

Citește și: Lavinia Pîrva, alături de Violeta, fiica Andreei Marin, la concertul lui Ștefan Bănică. Cum s-au afișat cele două, în mediul online

De dragul copilului, am făcut compromisul de a rămâne într-o căsnicie nefuncțională. Târziu am căpătat curajul de a pune punct unei relații bolnăvicioase, și asta din cauza fricii. Frica este probabil cel mai mare inamic al nostru.” a declarat Roxana Ciuhulescu pentru Unica.

Roxana Ciuhulescu: „Am simțit că mă prabușesc”

Pentru Roxana Ciuhulescu, cea mai mare dramă a vieții ei, rămâne momentul când tatăl ei, pe care-la dora, s-a stins din viață pe când ea era un copil de 10 ani. Fratele mai mare al vedetei a avut grijă de ea, asumându-și și rolul de tată.

Felix pentru mine a fost mereu frate și tată. Am rămas orfani de tată și pentru că el este fratele mai mare (6 ani+), m-a ocrotit mereu. Desigur, ne iubeam, dar ne și cafteam, însă mereu a fost lângă mine când am avut nevoie de el. Și așa a și rămas. 
Tata a plecat la Ceruri când aveam 10 ani și de atunci am fost doar a mamei. Dar când îl aveam lângă noi, eram mai lipită de el. Când l-am pierdut pe tata, am simțit că mă prabușesc. A fost cel mai greu moment din viața mea. Apoi când fratele meu s-a mutat definitiv în altă țară.”
a povestit Roxana Ciuhulescu pentru aceeași publicație.

Roxana Ciuhulescu a fost victima bullyingului în adolescență

Roxana Ciuhulescu și-a amintit și cum colegii de școală o ironizau și o necăjeau constant pentru că era foarte înaltă. Vedeta a menționat că aceste situații au ajutat-o să devină imună la comentariile răutăcioase, atunci cînd a devenit adult.

Da, am fost timidă, eram complexată că sunt înaltă. Încă din clasa întâi am stat numai în ultima bancă, eram mult mai înaltă că ceilalți. Când am intrat la liceu deja măsuram 1.92 m și căpătasem tot felul de porecle: girafă, sticks, prajină. Și pe vremea aia era bullying, dar am învățat din fragedă copilărie să mă imunizez la răutăți și am acceptat că sunt diferită. Abia mai târziu am înțeles câte avantaje îmi va aduce statura mea înaltă.„, a spus Roxana Ciuhulescu.

Roxana Ciuhulescu: „A fost de la agonie la extaz”

Roxana Ciuhulescu a vorbit și despre anul în care viața ei s-a schimbat radical. Vedeta a divorțat de tatăl copilului și s-a recăsătorit cu actualul soț și a trecut prin durerea de a-și pierde un membru drag al familiei.

A fost de la agonie la extaz. A început cu decesul bunicuței mele, apoi cu divorț, mutat, proces, însă s-a încheiat cu mine din nou fericită, pe o plajă în Thailanda, cu inel pe deget și prunc în pântec. Am trăit într-un an cât alții în șapte. Pentru toate astea sunt recunoscătoare.”, a mai adăugat Roxana Ciuhulescu.
FOTO: facebook PRO TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton