Ce compromisuri au făcut în căsnicie Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean: „Mă enervez, el e mai coleric, eu încerc să...”/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Care a fost testul suprem al relației dintre Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean. Ce compromisuri au făcut în căsnicie. După 10 ani de relație, vedeta ne-a vorbit despre secretul unui mariaj reușit, cum și-a păstrat relația cu soțul ei „sănătoasă' și cum au depășit crizele care au părut de-a lungul unui deceniu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cred că nu greșesc, dacă îmi amintesc bine, chiar acum, în mai, împliniți 10 ani de relație… Wow, cum ați reușit să vă păstrați relația „sănătoasă?

Nu e un secret, cred. Pur și simplu ne iubim foarte mult. Mi se pare că suntem sortiți să fim unul cu celălalt și că în lumea asta n-am putea să ne potrivim mai bine cu altcineva, nu există. În continuare avem setea asta de a fi împreună, de a face lucruri noi doi și de a face lucruri cu ele. Cred că ăsta e în primul rând succesul relației, ca să zic așa, adică faptul că nu ne săturăm unul de celălalt. Se întâmplă să povestim până dimineața mult și bine despre o grămadă de chestii. Așadar, da, 10 ani au trecut…

Laura-Cosoi-1-1Laura-Cosoi-1-1

Laura Cosoi: „Ne facem declarații de dragoste toți între noi'

Când i-ai spus soțului tău ultima oară „te iubesc? Care sunt primele lucruri care îți vin în minte, după un deceniu de relație?

Îi spun, nu foarte des, dar intens. Acum, sunt și copiii, care spun mereu: „O iubim pe mami, îl iubim și pe tati foarte tare, adică tot timpul e așa, cumva ne facem declarații de dragoste toți între noi. Faptul că suntem sortiți să fim împreună, ăsta e lucrul care-mi vine în minte acum, că e conexiunea perfectă, e completat așa perfect, deci nu se putea mai bine de atât.

Citește și: Cum își menține Laura Cosoi silueta în timpul sarcinii:„Am mâncat mult mai mult dulce, am simțit nevoia'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum le-a spus Laura Cosoi fetițelor ei că e însărcinată a treia oară! Cum au reacționat Rita și Vera:„Asta a fost remarca'/ EXCLUSIV

Citește și: Raluca Bădulescu va rămâne cu casa, după divorțul de soțul ei.Imagini cu locuința vedetei

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman, prima apariție în calitate de cuplu, la un eveniment.S-au sărutat pătimaș în văzul tuturor, la petrecerea VIVA!

Ce compromisuri au făcut în căsnicie Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean

Ce compromisuri ați făcut voi până să ajungeți la un echilibru? Care sunt lucrurile peste care ți-a fost cel mai greu să treci?

Compromisuri, da, au fost. Cosmin încontinuu merge foarte mult pe argumente, eu nu sunt un om al argumentelor, nu îmi vin în minte când trebuie, mă enervez, el e mai coleric, eu încerc să-mi păstrez calmul, după aceea răbufnesc, deci… (râde) cumva, astea sunt, cred, momente care apar în toate relațiile, normal, momente când te deranjează ceva. Important e că îl iubești pe omul de lângă tine, îi vrei binele, nu vrei să sufere, ești atent la detalii, la surprize și la ce-i face plăcere. Ăsta e secretul.

Și trebuie să nu uiți nicio secundă și să lucrezi la relația asta de cuplu, indiferent de cât ești de pierdut câteodată sau de împrăștiat. De-a lungul căsniciei voastre, sunt convinsă că ați trecut și prin momente dificile împreună…

Care a fost testul suprem al relației dintre Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean

Cum ați depășit crizele? Care a fost testul suprem al relației voastre?

Nu știu dacă am avut așa mari momente de cumpănă, nu-mi amintesc, sincer! Noi n-am fost niște oameni care să ne despărțim, nu. Deci ne-am certat un an, la început, până s-au lămurit rolurile și care pe care, și cam aia a fost. Așa avem o grămadă de neînțelegeri, dar nu momente de cumpănă în cuplul nostru în care să zicem „gata!.

Sunt conflicte, dar găsim rațiunea și motivul pentru care suntem împreună, acela că ne iubim foarte tare și că nu putem să ne imaginăm viața unul fără celălalt, facem totul împreună. Am ajuns să anticipăm și, decât să ajungem în momentele acelea de criză, am reușit să le depistăm din timp și să încercăm să găsim rezolvări. Cred că, de fapt, aici e treaba.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton