Ce cadou special a primit Gina Pistol de la Smiley. Îl poartă mereu cu ea, în fiecare zi la Asia Express

 Pirvu Cristina
.

Gina Pistol și Smiley sunt despărțiți în această perioadă a anului. Prezentatoarea TV moderează sezonul cu numărul 3 de la Asia Express, iar el susține concerte prin țară. Cântărețul i-a făcut un cadou special pe care ea îl poartă mereu. 

Iată că după ani de zile în care s-au ferit să spună dacă sunt sau nu împreună, Smiley și Gina fac declarații despre relația lor, ce-i drept separat, nu la același microfon. El a fost primul care a recunoscut că este îndrăgostit, ba chiar și-a luat iubita la câteva evenimente publice. Au participat la aniversările prietenilor sau au mers pe stadion, la meciuri importante de fotbal.

Acum sunt despărțiți și pare că își duc dorul unul altuia. Gina Pistol se află în Filipine, așadar departe de iubitul ei. Smiley a ținut să facă un gest special pentru ea, chiar înainte de a-și lua la revedere. Artistul i-a oferit un lănțisor care are atașat de el un zâmbet, care face referire la numele său de scenă, Smiley.

„Pe acesta l-am primit de la iubitul meu, sper să fie ultimul, să nu mai aibă și altele', spune Gina, atunci când vorbește despre accesoriul primit.

Pare că cei doi nu se mai feresc să vorbească și în mediul online despre relația lor de dragoste.

Gina Pistol 1Gina Pistol 1

Smiley, noi declarații despre Gina Pistol. Ar participa sau nu cu ea la un reality show?

Despărțiti, dar împreună! Gina Pistol a prăăsit România în urmă cu câteva zile. A plecat la Asia Express, sezonul 3. Este pentru a treia oară moderatorul emisiunii preferate a multor români. Acest fapt a venit tocmai când Smiley a recunoscut că formează un cuplu cu ea. Mulți ani la rând s-au ferit să vorbească despre povestea lor de iubire.

Acum, el a recunoscut, ba chiar a făcut dezvăluiri.

În cadrul unui interviu pentru click.ro, Smiley a fost întrebat dacă s-ar duce la un reality show alături de Gina Pistol contra sumei de un milion de euro.

Foto: Facebook, Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton