Ce cadou a primit Nicoleta Voica de la soțul ei, de Sfântul Nicolae. Cum arătau sărbătorile în copilăria artistei: „Am fost înfiată de bunici la vârsta de 6 ani” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ce cadou a primit Nicoleta Voica de la soțul ei, de Sfântul Nicolae. Nicoleta Voica a primit un cadou special de la soțul ei, Alin Bagiu. Cântăreața de muzică populară va pleca de ziua ei onomastică la Viena, la Târgul de Crăciun. Artista, care a fost înfiată de bunici de la 6 ani, spune că în copilărie primea multe daruri de Moș Nicolae. Bunicii ei au decis să o înfieze, pentru că erau de părere că părinții ei sunt prea mici. Mama sa avea 16 ani când a adus-o pe lume, iar tatăl artistei avea 21 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce cadou a primit Nicoleta Voica de la soțul ei, de Sfântul Nicolae. Solista și soțul ei, Alin Bagiu, vor pleca de Moș Nicolae la Viena, la Târgul de Crăciun. Sejurul este un cadou din partea soțului pentru ziua onomastică a cântăreței de muzică populară. Cei doi soți vor petrece câteva zile în Capitala Austriei și se vor rupe de cotidian. Nicoleta Voica și-a amintit, pentru viva.ro, cum în copilărie era răsfățată cu daruri multe de la Moș Nicolae, atât de la bunici, cât și de la părinți. Pentru cei ce nu știu, artista a fost înfiată de bunicii ei de la vârsta de 6 ani.

94258700_10221338429391878_2128507924140523520_n94258700_10221338429391878_2128507924140523520_n

Citește și: Drama neștiută a solistei Nicoleta Voica:”Mai aveți copii? Pe ăsta îl pierdeți”

Citește și: Cum a slăbit Nicoleta Voica 35 de kilograme și ce greutate are acum:”Mă simt mai tânără”

Citește și: Cine vor fi nașii lui Alin Oprea, la nunta cu Medana:„A plâns când m-a cerut în căsătorie. Au fost o mie de martori'

Citește și: „Am divorțat în același loc. Eram hotărât să nu mă mai căsătoresc”.Cum a început povestea de dragoste dintre Dan Chișu și Alina Chivulescu

Ce cadou a primit Nicoleta Voica de la soțul ei, de Sfântul Nicolae

Interpreta a primit drept cadou de la soțul ei, Alin Bagiu, pentru ziua onomastică, e excursie la Viena, la Târgul de Crăciun.

'Miercuri plec la Viena. Este un cadou de ziua mea, de Moș Nicolae, la Târgul de Crăciun. Cadoul este din partea soțului meu', a declarat Nicoleta Voica, pentru viva.ro.

Cu ce se ocupă artista

Cântăreața de muzică populară din Banat este activă pe rețelele sociale. De ceva timp, Nicoleta Voica predă ore de canto, iar de jumătate de an postează zilnic, melodii live pe Facebook, un proiect în care a pus mult suflet.

'Am un proiect pe Facebook și se postează zilnic, timp de un an de zile, 365 de piese live. Până a cum a postat mai bine de 170 de melodii', a mai declarat vedeta care locuiește la Timișoara.

Nicoleta Voica a fost înfiată de bunici la vârsta de 6 ani

Nicoleta Voica a fost înfiată de bunici la vârsta de 6 ani. Când a venit pe lume interpreta noastră, mama ei avea 16 ani, iar tatăl ei 21 de ani. În primii ani de viață, mulți credeau că femeia care i-a dat viață Nicoletei este sora ei. Așa se face că, la un moment dat, bunicii au luat hătărârea că e mai bine să o înfieze. Nicoleta Voica a fost răsfățată în copilărie atât de părinți, cât și de bunici. La sărbătorile importante și la zilele ei primea daruri multe, și de la bunici și de la părinți.

'Cu toții îl așteptam pe Moș Nicolae cu nerăbdare. Pentru că se știe, el este primul din sezonul de iarnă. Și atunci îl așteptăm cu mare drag, pentru că de fiecare dată se spune că vine cu dulciuri. La mine, Moș Nicolae venea și cu jucării. Asta și pentru că am fost un copil dezmierdat, pentru că am fost înfiată de bunici la vârsta de 6 ani. Așa primeam cadouri și de la părinți, și de la bunici', a povestit interpreta de muzică populară, Nicoleta Voica.

Nicoleta Voica a mai fost căsătorită de trei ori

Nicoleta Voica, în vârstă de 66 de ani, a mai bifat trei căsnicii înainte de Alin Bagiu, care este mai mic decât ea cu aproape 17 ani. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu patru ani. Alin Bagiu este managerul artistei și o ajută la toate proiectele muzicale pe care le are, dar nu numai.

Acesta susține că multe persoane l-au urât pentru că artista l-a ales pe el de soț. Managerul și soțul Nicoletei Voica este de părere că solista este ușor de iubit. De cealaltă parte, cântăreața de muzică populară din Banat spune că soțul ei este și managerul ei.

Nicoleta Voica a mărturisit că nu a mai trăit așa o poveste de frumoasă ca a lor. Nicoleta Voica mai spune despre soțul ei că este sufletul ei pereche. 'Alin este managerul meu. Este sufletul meu pereche', a declarat artista, pentru viva.ro.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton