Ce cadou ieșit din comun a primit Armin Nicoară din partea soției sale, Claudia Puican: "Eu nu prea apuc în general să fac cadouri"

 Dumitrache Laura
.

Armin Nicoară și Claudia Puican formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au căsătorit religios în urmă cu câteva luni și au o relație frumoasă. Recent, saxofonistul a dezvăluit că a primit cadou de la soția sa, chiar înainte de Crăciun, o vacanță exotică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Armin Nicoară și Claudia Puican țin foarte mult la tradițiile de sărbători, iar de Crăciun petrec alături de familie. Cei doi artiști își vor petrece sărbătorile de iarnă alături de cei dragi, după care vor reveni la muncă. În ceea ce privesc cadourile, Armin a mărturisit că el deja a primit cadoul de la soția sa.

armin-nicoara-si-claudia-puicanarmin-nicoara-si-claudia-puican

Anul acesta, Armin a fost cel care s-a ocupat de listele de cumpărături de sărbători. Mai mult, artistul a fost să aleagă porcul pentru masa de Crăciun, făcându-și datoria de bărbat. Claudia Puican și Armin au fost plecați într-o vacanță exotică chiar înainte de sărbători.

Citește și: Proaspăt căsătoriți, Claudia Puican și Armin Nicoară vor să devină părinți. Au stabilit deja detaliile pentru botez:„Atunci vor fi prezenți și…'

Citește și:Câți bani s-au strâns la nunta lui Armin Nicoară și a Claudiei Puican:„Mama a luat plicurile. Nu m-am dus să…'

Citește și:Ioana Tufaru speră ca Gigi Becali să o ajute cu bani de Sărbători și anul acesta:„Momentan nu am primit nimic'

Citește și:Valentina Pelinel și Cristi Borcea petrec Crăciunul cu toți cei 9 copii ai lui:”Au venit și copiii din America”

Armin Nicoară a primit cadou de la Claudia Puican o vacanță exotică

Armin Nicoară și Claudia Puican s-au căsătorit în luna octombrie, având parte de o petrecere de neuitat. După ani de relație, cei doi au ales să își relația la un alt nivel și să devină soț și soție. Recent, saxofonistul a dezvăluit că el nu este genul de persoană care să ofere cadouri, dar în schimb primește foarte multe. Înainte de Crăciun, Armin Nicoară a primit cadou de la Claudia Puican o vacanță în Saychelles. Cei doi s-au întors recent din vacanță.

Claudia mi-a făcut ea un cadou frumos înainte de Crăciun, am plecat în vacanța superbă din Seychelles. Am venit de curând și eu nu prea apuc în general să fac cadouri, mie mai mult mi se fac cadouri, a declarat artistul pentru wowbiz.ro.

Armin, emoționat după ce a fost recunoscut în avion

Armin Nicoară a moștenit talentul artistic de la tatăl său, iar de mic copil cântă la saxofon. Acesta a povestit că a trăit momente emoționante când a plecat împreună cu Claudia în vacanță. În avion, artistul a fost recunoscut de o însoțitoare de zbor din România, care le-a cerut să facă o poză cu ei. Armin Nicoară a mărturisit că i-au dat lacrimile de emoție.

Când m-am întors la locul meu, chiar i-am spus Claudiei că nu îmi vine să cred. Am avut cele mai mari emoții. Când m-am așezat la loc chiar am început să plâng și de emoție și de bucuria pe care am trăit-o și am avut-o acolo. Să te cunoască cineva și să te recunoască m-am simțit extrem de apreciat și iubit și mi-au dat lacrimile, a mai spus acesta.

Armin Nicoară și Claudia Puican petrec Crăciunul alături de familie

Pentru Armin Nicoară, familia este foarte importantă, iar ziua de Crăciun reprezintă un eveniment special pentru el. Acesta nu a lipsit de acasă de Crăciun și nici nu vrea să facă acest lucru. Așadar, împreună cu soția sa, Claudia Puican, vor petrece sărbătorile de iarnă alături de părinți.

„Eu obișnuiesc de Crăciun să merg la mama mea, pentru că țin foarte mult la tradiție și la tot ce înseamnă Sărbători. Mereu îmi amintesc de Sărbători de copilăria frumoasă pe care am avut-o și când văd că trece timpul așa mă ia melancolia și îmi dau lacrimile”, a mai spus saxofonistul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton