Ce cadou i-a făcut Valentina Pelinel lui Cristi Borcea, de ziua lui: ”Bărbatul care mă împlinește”

 Lupescu Anca
.

Cristi Borcea a împlinit 51 de ani, iar Valentina Pelinel i-a pregătit o surpriză, cu ocazia aniversării sale. Fostul acționar Dinamo și-a petrecut ziua de naștere în familie, alături de soția lui și cei trei copii. Omul de afaceri a avut parte de un cadou special din partea Valentinei Pelinel.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Valentina Pelinel i-a făcut o declarație de dragoste lui Cristi Borcea, pe rețelele sociale, alături de câteva fotografii de la petrecere.

„Azi este despre El, bărbatul care mă împlinește ca femeie și ca om, tatăl copiilor noștri minunați și partenerul meu de viață. Te iubesc. La mulți ani, iubirea mea', este mesajul public transmis de Valentina Pelinel de ziua de naștere a soțului ei.

Milan, fiul Valentinei Pelinel și al lui Cristi Borcea a fost cel care i-a ales tortul tatălui său. „Milan și-a dorit pentru tati un tort cu eroi!', a scris Valentina pe Instagram.

cristi-borcea-pelinelcristi-borcea-pelinel

Mai mult, Milan, s-a deghizat în Superman ca să-l surprindă pe tatăl său. Valentina Pelinel a ales o rochiță neagră, scurtă, cu o curea aurie în talie, în timp ce Cristi Borcea a purtat un sacou negru și o pereche de blugi, pentru poza de familie.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt împreună de mai bine de 6 aniau împreună trei copii, un băiețel și două fetițe gemene.

Valentina Pelinel, declarații despre al patrulea copil cu Cristi Borcea: „Nu spun nu'

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au plecat în vacanță alături de fiul lor, Cristian Milan și gemenele Rania Maria și Indira Maria, de unde au postat și fotografii.

‘Ei sunt comoara mea! Da, sunt fericit. Mi-am luat pauză de la afaceri, de la tot, cât timp au stat ei aici, lumea poate să meargă înainte și fără mine. Le-am dedicat lor timpul, fiindcă mi-era dor de ei. A început să mă prindă bine viața de familist., declara despre familia sa, cu puțin timp în urmă, Cristi Borcea.

Valentina Pelinel a declarat că și-ar mai dori copii, chiar dacă momentan casa este plină și a reușit să obțină un echilibru în ceea ce privește programul gemenelor și al lui Milan. Totuși, vedeta nu exclude încă un bebeluș pe viitor.

Citește și: Scandal monstru între Mircea Badea și Dorian Popa. Prezentatorul Tv s-a enervat la culme:Trebuie să îl bage la pușcărie

Citește și: Delia a dezvăluit că suferă de o boală rară!Cu ce probleme se confruntă artista

Citește și: Karmen a avut COVID-19! Cum se simte acum:„E foarte dificil acest virus

„Nouă ne plac, dar deocamdată avem casa plină de copii. Nu spun nu, cine știe ce îți poate aduce ceasul. De când îi avem pe cei mici, suntem foarte fericiți. Evident că nu este deloc ușor, mai ales la vârstele acestea, dar satisfacția e mare. Nu se compară cu absolut nimic pe lumea asta zâmbetul lor, bucuria din ochii lor. E un sentiment special, unic’, a declarat Valentina.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton