Ce cadou i-a cerut David Măruță lui Moș Crăciun. Andra a rămas mască: ”Măi, copile, nici eu nu am așa ceva!”

 Oana Popoiag
.

Andra și Cătălin Măruță sunt foarte atenți la dorințele celor doi copii ai lor, Eva și David, dar până și ei au rămas surprinși de lista pe care fiul lor de șapte ani a pregătit-o pentru Moș Crăciun. Andra ne-a dat detalii despre cadoul costisitor solicitat de cel mic, dar și de pasiunea lui David pentru vlogging.

Ne-am întâlnit cu Andra într-o perioadă foarte aglomerată din punct de vedere profesional și destul de solicitantă pe plan personal, dat fiind că se apropie Crăciunul. Și, odată cu el, nevoia de a cumpăra cadouri pentru cei mici. Am întrebat-o pe artistă ce-și doresc copiii ei de la Moș Crăciun. 'David a început să scrie lista. Nu are 'pretenții' mari, vrea un telefon, ceva cu X, nu știu. I-am spus 'măi, copile, nici eu nu am așa ceva, pe bune? Unde ai auzit asta, la școală?' E clar o competiție acolo între copii, care are telefonul mai performant. Nu știu ce face Moșul și ce aduce Moșul…', a mărturisit Andra amuzată.

Andra explică de ce 's-a lăsat' David de vlogging

Poate că mama lui s-a mirat să afle ce își dorește David, dar pentru un viitor vlogger telefonul este esențial. Totuși, fiul celui mai popular cuplu din showbiz a urcat până acum un singur material pe canalul său de Youtube, acum aproape un an. 'Dacă îți arăt telefonul meu, am foarte multe vlogguri și foarte multe video-uri făcute de David, dar nu am mai încărcat niciunul, am zis că…să existe o evoluție. El face foarte multe și îl inspiră foarte mulți vloggeri, e  pasionat de chestia asta. A filmat acum câteva zile un material în care era cu o verișoară a lui și folosea termeni de vloggeri pe care nu mă așteptam să îi știe copilul meu de șapte ani', ne-a explicat Andra lipsa din mediul virtual a fiului său, care la primul vlog a adunat peste 300 000 de vizualizări.  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton