Ce bebeluşi s-au născut în 2015. Sunt deja celebri în mediul virtual

 Florentina Liutic
.

Ducesa de Cambridge, Shakira sau Jessica Biel au devenit la începutul acestui an mămici, aducând pe lume primul sau al doilea copil.

 

Se pare ca noul val de părinţi celebri a adopat un nou trend, refuzând să vândă fotografiile cu copiii lor pe sume fabuloase unor reviste.

 

Bebeluşii au fost repede prezentaţi lumii întregi, prin intermediul retelelor de socializare. Iată-i aşadar pe Prinţesa Charlotte, Sasha Pique sau Silas Randall Timberlake.

 

Aşteptată cu nerăbdare de întregul regat al Marii Britanii, Prinţesa Charlotte a venit pe lume pe 2 mai şi a plecat în aceeaşi seară acasă alături de părinţii ei, după ce cu câteva ore mai înainte primise vizita frăţiorului ei, Prinţul George.

 

Sasha Pique, cel de-al doilea copil al Shakirei şi al lui Gerard Pique, seamănă foarte mult cu tatăl lui, în timp ce Milan, frăţiorul mai mare, are toate trăsăturile mamei sale. La doar câteva luni, Sasha a mers pe stadion alături de mama şi fratele lui pentru a fi alaturi Gerard Pique, fotbalist la Barcelona.

 

The Timberlakes are ready!! GO GRIZZ!', a scris Justin Timberlake în dreptul acestei fotografii care îl surprinde pe băieţelul lui, Silas Randall, în braţele Jessicăi Biel, mama lui.

 

Actriţa Milla Jovovich a trăit anul acesta bucuria de a deveni mamă din nou, ea aducând pe lume o fetiţă, Dashiel, al cărei tată este regizorul Paul W. S. Anderson.

 

La al doilea copil este şi Liv Tyler, care a născut un băieţel. Este primul copil al actriţei cu David Gardner, agent sportiv şi bun prieten cu David Beckham. Liv mai are un băiat, Milo, în vârstă de 10 ani, dintr-o relaţie anterioară.

 

Ioni James Conran, fiica top modelului Coco Rocha, are propriul cont pe Instagram, unde mamica ei postează fotografii superbe cu micuţa care i-a schimbat viaţa.

 

Carrie Underwood şi soţul ei, Mike Fischer, au devenit anul acesta părinţi pentru prima dată, iar Isaiah este pur şi simplu adorabil.

 

La 41 de ani, Molly Sims a devenit mama pentru a doua oară, modelul aducând pe lume o fetiţă. „Am primit-o pe Scarlett May Stuber în familia noastră. Inimile noastre sunt mai mari cu tine aici', a scris vedeta care mai are un băieţel.

 

Foto: Instagram, Facebook

 

Printesa CharlottePrintesa Charlotte

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton