Ce avere avea Regina Elisabeta a II-a și cine o moștenește după decesul ei

 Dumitrache Laura
.

Ce avere avea Regina Elisabeta a II-a. Regina Angliei s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani,în această seară. În ultimele zile, starea de sănătate a suverani se înrăutățise, iar medicii erau rezervați. Vestea morții Reginei a Marii Britanii a șocat o lume întreagă. Iată ce avere avea și cine o moștenește după decesul ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Regina Elisabeta a II-a a murit azi, la vârsta de 96 de ani. Majestatea Sa a domnit 70 de ani pe tron, fiind cel mai longeviv monarh al Marii Britanii. În acest moment, noul rege al Angliei devine prințul Charles. El și regina consoartă, Camilla, vor rămâne în această seară la Balmoral.

regina si copiiiregina si copiii

Prințul William, care era al treilea în ordinea succesiunii la tron, devine acum prințul moștenitor al Marii Britanii.

Planul guvernului britanic care prevede ce se va întâmpla în zilele următoare morții Reginei Elisabeta a II-a are numele de cod „Operațiunea Podul Londrei' și pentru multă vreme a fost învăluit în mister.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a a murit.Suverana avea 96 de ani

Citește și:Cine ii va lua locul Reginei Elisabeta a II-a la conducerea Marii Britanii dupa decesul acesteia

Citește și: Cine este Nicolai Tand.A dormit în case părăsite, înainte să devină celebru

Citește și:Cine este Feli. A slăbit peste 30 de kilograme după ce a debutat la Vocea României

Ce avere avea Regina Elisabeta a II-a și cui rămâne după decesul acesteia

Regina Angliei s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani. În ultimele zile, starea de sănătate a suverani se înrăutățise, iar în această seară, Palatul Buckingham a anunțat decesul suveranie.

Din cauza faptului că averea Reginei Elisabeta a II-a nu a fost niciodată dezvăluită cu exactitate, membrii familie regale preferă să fie discreți în legătură cu acest subiect. Sumele apărute în domeniul public variază între 300 și 600 de milioane de lire sterline.

Din momentul în care Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață a luat startul si operațiunea de funeralii, fiind pregătită în detaliu încă din anul 1960. Această operațiune poartă numele de „Operation London Brindge”.

Cel mai probabil, averea reginei Elisabeta a II-a care a condus regatul Marii Britanii timp de 70 de ani, va fi moștenită de Charles, fiul cel mare al reginei. De asemenea, o mare parte din avere ar putea ajunge și în posesia prințului William, fiul cel mare al noului rege al Angliei, Charles.

Charles este noul Rege al Angliei

A murit Regina Elisabeta a II-a a Angliei. Majestatea Sa a decedat la vârsta de 96 de ani. Din clipa în care regina a murit, noul rege al Angliei a devenit Charles, fiul său cel mare. Noul suveran va rămâne împreună cu Regina la Balmoral în această seară.

Prințul Harry, nepotul Reginei Elisabeta s-a distanțat de Familia Regală și s-a stabilit în SUA, alături de soția sa, Meghan Markle și cei doi copii. Acesta va fi prezent la funeralii, dar nu se știe dacă se află pe lista celor care vor primi o parte din averea Reginei.

Sursa foto: Getty Images

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton