Ce avere impresionantă avea Alexandru Arșinel și cine o moștenește

 Dumitrache Laura
.

Ce avere impresionantă avea Alexandru Arșinel și cine o moștenește. Actorul Alexandru Arșinel a încetat din viață la 83 de ani. Regretatul actor se afla internat la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal din București. Arșinel se confrunta cu serioase probleme de sănătate. Vestea tristă a fost confirmată de fiul lui, Bogdan.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ce avere avea Alexandru Arșinel și cine o moștenește. Marele actor s-a stins din viață joi, 29 septembrie, după o lungă perioadă în care a stat internat în spital. Regretatul actor avea 83 de ani și avea mai multe probleme de sănătate. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

4-stela-popescu-ultima-scrisoare-alexandru-arsinel-cancan-2-1024×576-14-stela-popescu-ultima-scrisoare-alexandru-arsinel-cancan-2-1024×576-1

Actorul a lăsat în urmă nenumărate roluri, dar și o avere impresionantă. Ultima declarație de avere depusă de Alexandru Arșinel , din perioada în care era director adjunct al Teatrului de revistă  „Constantin Tănase', din București, datează din vara anului 2020.

Citește și: A murit Alexandru Arșinel.Actorul avea 83 de ani

Citește și: Corina Caciuc și Anamaria Prodan au aceleași gusturi la bijuterii scumpe.Cum a fost surprinsă iubita lui Laurențiu Reghecampf, în oraș

Citește și:Avocatul preotului Visarion Alexa neagă existența altor cinci plângeri pentru agresiune sexuală:„Nu știu în ce măsură sunt reale'

Citește și: Părinții Georgianei Lobonț nu au fost de acord cu căsătoria dintre ea și soțul ei:”Nu se pot opune iubirii noastre”

Ce avere colosală avea Alexandru Arșinel și cine o moștenește

Alexandru Arșinel a murit azi, 29 septembrie 2022. Actorul era internat la Spitalul Universatar de Urgențe din București, unde se află internat de două săptămâni. În ultimele zile, starea de sănătate a acestuia s-a înrăutățit și a fost mutat la Terapie Intensivă.

După o viață dedicată scenei, Arșinel a strâns o avere considerabilă. Acesta era căsătorit cu Marilena, iar împreună au doi copii, Bogdan și Cristian. După moartea celebrului artist, copiii și soția acestuia sunt principalii moștenitori.

Ce venituri avea Alexandru Arșinel

Conform declarației de avere, regretatul actor avea venituri anuale de 358.559 de lei. Potrivit calculelor, maestrul câștiga aproape 6.800 de euro pe lună. Veniturile lui Alexandru Arșinel în anul 2012 proveneau din patru surse.

  • Manager al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”- 44.410 RON
  • Drepturi de autor, din activitatea de actor- 262,324 RON
  • Indemnizaţie de merit de la Ministerul Culturii- 21,048 RON
  • Drepturi de la Centru Român pentru Administrarea Drepturilor Artiştilor Interpreţi (30.777 RON)

Regretatul actor deținea 6 terenuri, 2 în Dolhasa, 1 în Sinaia și 2 în Crevedia, Dâmbovița, 5 imobile, 4 case de vacanță și un apartament. Totodată, maestrul mai avea 8 depozite bancare, dintre care 6 lei, unul în euro și unul în dolari. Arșinel deținea și o colecție de timbre, a cărei valoare depășeste 5000 de euro. Actorul Alexandru Arșinel a fost unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori din România. Ani de zile a jucat pe scena teatrului românesc alături de Stela Popescu, care a murit în 2017.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton