Ce avere are Cătălin Moroșanu, de la Survivor. Câți bani câștigă din funcția de consilier județean, în Iași

 Lupescu Anca
.

Cătălin Moroșanu, de la Survivor, nu o duce deloc rău pe plan financiar. Faimosul a încasat zeci de mii de euro în ultimul an, din sport, dar și din aparițiile pe micile ecrane de la televiziunile cu care are contract.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Moroșanu și-a publicat declarația de avere înainte de alegerile locale. Faimosul a fost răsplătit cu 70.000 de euro în perioada 2019-2020 pentru aparițiile sale televizate.

El a încasat 53.000 de euro în ultimul an, 37.000 de euro doar din sport și 16.000 de euro de la televiziunile cu care are contract.

Conform ultimei declarații declarații de avere, Cătălin Moroșanu are un venit lunar de peste 4.400 de euro, la care se adaugă suma de 3.845 de lei pe care o încasează pentru ședințele de la Consiliul Județean Iași.

morosanumorosanu

Luptătorul român, în vârstă de 36 de ani, are în proprietate un apartament cu trei camere în Iași, o casă în comuna Miroslava, tot în județul Iași, dar şi un BMW. Moroșanu nu are bani în conturi şi nici datorii la bănci. 

Câți bani câștigă Cătălin Moroșanu pe săptămână la Survivor

Cătălin Moroșanu câștigă o sumă consistentă pentru participarea sa în cadrul reality-show-ului filmat în Republica Dominicană. Moroșanu este plătit, alături de Costi Ioniță sau Culiță Sterp, cu sume cuprinse între 1.500 și 3.000 de euro.

Jador este cel mai bine plătit concurent de la Survivor. Acesta ar primi câte 4.500 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în țara din America de Nord. Între concurenții foarte bine plătiți este și cântăreața Alexandra Stan.

Cătălin Moroșanu a spus că, în trecut, Gigi Becali i-a propus să devină garda sa de corp, pe bani buni, însă luptătorul l-a refuzat.

Banii oferiți de patronul lui FCSB nu l-au convins pe temutul luptător să îi devină bodyguard.

„Am primit o ofertă la început de carieră, când stăteam într-un cămin studențesc și ajunsesem pentru prima oară la televizor. M-a sunat consilierul lui Gigi Becali și mi-a zis că Gigi vrea să fiu bodyguard-ul lui. Mi-a zis: «Îți dăm casă, îți dăm mașină, hai la București și lasă tot la Iași!».

Am stat și m-a gândit foarte mult. Ca să ajungi acolo sus, pe munte, trebuie să mergi pe cărarea aia îngustă, grea. Eu asta am ales.

Citește și:

Dieta lui Mircea Radu! Regula de aur de care ține cont prezentatorul TV în lupta cu kilogramele, la 51 de ani

Mircea Radu suferă de o boală, de ani buni: „Aşteptând cu ochii deschişi ameţelile şi amorţeala’

Mircea Radu, în centrul unui scandal uriaș în TVR, legat de mulți bani publici: „E un act de interes național!'/ Procurorii DNA au intrat pe fir

Am rămas alături de mentorul meu, alături de soția mea, care atunci era iubita mea. Am ales acest drum, am ales să stau la mine acasă. Dacă ajungeam atunci la București, cred că mă schimbam foarte mult', a spus Moroșanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton