Ce avere are Bianca Drăgușanu. Recent, și-a cumpărat apartament în Dubai, ajutată de soțul Denisei Tănase: „Nu am cumpărat nimic în rate”

 Oana Pantazi
.

Cei care s-au întrebat ce avere are Bianca Drăgușanu nu vor mai avea de-acum niciun dubiu că vedeta, în afară de frumusețe, este dotată și cu spirit antreprenorial. De altfel, ea mărturisește că, dacă bărbații au dezamăgit-o de-a lungul timpului, nu același lucru s-a întâmplat în privința banilor. Așadar, Bianca și-a asigurat singură viitorul, prin forțe proprii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce avere are Bianca Drăgușanu. Nu este un secret pentru nimeni că Bianca Drăgușanu este o împătimită a brandurilor de lux, iar asta presupune și o anumită dare de mână… Dat fiind că, de-a lungul timpului, s-a speculat nu o dată că bărbații din viața ei sunt cei care i-au făcut cadouri scumpe, vedeta a ținut să pună lucrurile la punct în ceea ce privește statul său financiar. Iată ce spune Bianca despre bunurile pe care le deține!

bianca-dragusanu-avere-6-768×1024-1bianca-dragusanu-avere-6-768×1024-1

Ce avere are Bianca Drăgușanu

Este de ani de zile persoană publică, mereu în atenția tuturor, iar aparițiile ei sunt mereu impecabile. Branduri de lux, vacanțe unde domină opulența… Nu e de mirare că lumea s-a întrebat ce avere are Bianca Drăgușanu. Recent, după ce vedeta și-a achiziționat un apartament în Dubai, au apărut și speculațiile conform cărora ar fi fost ajutată de Gabi Bădălău. Invitată la Teo Show, Bianca a negat însă cu vehemență informația, dezvăluind că și-a cumărat apartamentul cu banii jos și a fost ajutată de Mircea Brânzei, soțul Denisei Tănase, care are o afacere imobiliară în Dubai.

Citește și: Cine este bărbatul care a făcut-o celebră pe Bianca Drăgușanu: „În momentul în care am fost văzută la brațul lui…'

Citește și: Nicoleta Dragne este însărcinată a doua oară. Prima imagine cu burtica de gravidă

Citește și: Pepe, la 10 ani de la divorțul de Oana Zavoranu:„ Eu am luat-o de la zero în momentul ăla!

Citește și: Ce s-a întâmplat cu banii pe care Brigitte și Florin Pastramă i-au încasat la reality-show-ul de la Antena Stars:„Erau luați de un birou de executori judecătorești…

„Nu există așa ceva! El (n.red. – Gabi Bădălău) a aflat din ziar și din presă, chiar ieri, când eu am făcut această afirmație. Toate bunurile pe care le am eu până în momentul de față, mașină, apartamentul din București și apartamentul din Dubai sunt pe numele meu și sunt cumpărate de mine. Nu sunt cumpărate în rate, eu nu am cumpărat nimic în rate, niciodată în viața mea, până acum.

Nu am rate la nimic, îmi aparțin în totalitate, sunt unic proprietar și nu există varianta ca cineva să-mi fi cumpărat ceva vreodată și să-mi plătească mie rate, vreodată. Nu, pentru că sunt prea șmecheră și îmi permit și n-am muncit degeaba toți anii aceștia. Mă bucur că m-ați sunat să lămurim, pentru că nu este deloc plăcut să-și atribuie niște funcții anumite persoane care nu au legătură cu proprietățile mele. Eu am fost surprinsă cu Mircea Brânzei atunci când am semnat contractul', a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Din ce câștigă Bianca Drăgușanu

Ce avere are Bianca Drăgușanu. E influencer pe Instagram, iar asta îi aduce, evident, contracte cu diverse branduri, și are mai multe afaceri – cu rochii de lux și de mireasă, cu blănuri, cu costume de fitneess, colaborează cu un brand de extensii de păr, cu o casă de bijuterii, dar și cu o casă de pariuri, așadar Bianca nu s-a sfiit să recunoască faptul că încasează sume importante de pe urma acestor businessuri.

Cu ceva timp în urmă, în emisiunea lui Cătălin Măruță, vedeta a dezvăluit că muncește mult pentru tot ce are și că se întreține singură. De altfel, Bianca a dezvăluit și că a avut un contract de imagine cu un studio de videochat, de pe urma căruia a câștigat peste 100.000 de euro.

„Eu sunt un exemplu de femeie puternică pentru mine și pentru copilul meu. Nu câștig bani pentru că sunt frumoasă, câștig bani pentru că sunt deșteaptă. Îmi permit absolut orice, să merg absolut oriunde. Da, am semnat un contract cu un videochat. Le-am dat o poză să o folosească. Nu am făcut nimic, mi-am vândut imaginea. Nu încurajez pe nimeni să facă nimic, decât ceea ce simte și ceea ce îi place', a dezvăluit Bianca.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton