Ce au concurenții de la Survivor România în bagaj. Anumite lucruri sunt complet interzise

 Miniosu Alexandra
.

Ce au concurenții de la Survivor România în bagaj. Doar câteva zile au mai rămas până ce, pe pe Pro Tv, va începe noul sezon Survivor România. Faimoșii și Războinicii trebuie să respecte însă niște reguli clare pentru a ajunge în Republica Domincană. Bagajele lor vor conține unele lucruri bine stabilite și nu au voie să adauge alte obiecte în geamantane. În plus, aceștia nu vor avea nici toaletă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce au concurenții de la Survivor România în bagaj. Survivor România, una dintre cele mai urmărite emisiuni din țară, va debuta la Pro TV cu un nou sezon. Astfel, spre deosebire de edițiile anterioare, show-ul fenomen nu va mai fi difuzat pe Kanal D, așa cum erau obișnuiți până acum telespectatorii. Acesta va începe pe data de 16 ianuarie 2022, iar Faimoșii au fost deja anunțați.

ce-au-in-bagaj-concurentii-survivor-1ce-au-in-bagaj-concurentii-survivor-1

Ce au concurenții de la Survivor România în bagaj. Faimoșii și Războinicii sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru noul sezon Survivor România. Mai au doar câteva zile la dispoziție să se antrenreze intens pentru cea mai inedită experiență din viețile lor. Aceștia vor zbura cu avionul către Republica Dominicană în scurt timp, iar înainte de asta trebuie să-și facă bagajele.

Citește și: Cine este Laura Giurcanu de la Survivor România 2022.A fost înșelată de logodnic

Citește și: Cine este Xonia de la Survivor România 2022.Suferă de o boală autoimună

Citește și: Cine e Otilia Bilionera de la Survivor România 2022.E căsătorită cu un afacerist

Citește și: Cine este Emil Rengle de la Survivor România 2022.Este bisexual

Ce au concurenții de la Survivor România în bagaj

Ce au concurenții de la Survivor România în bagaj. Concurenții de la Survivor România trebuie să fie foarte atenți atunci când își fac bagajele. Asta pentru că există câteva reguli clare pe care trebuie să le respecte pentru a face parte din show-ul prezentat de Daniel Pavel.

Potrivit ciao.ro, fiecare concurent de la Survivor România poate să-și ia în bagaj 3 tricouri simple. Ele trebuie să fie același model și să nu aibă logo-uri vizibile sau branduri inscripționate. De asemenea, există și câteva culori interzise. Acestea sunt gri, albastru, negru și alte culori „țipătoare', cum ar fi neon.

Ce lucruri sunt complet interzise în Republica Dominicană

Ce au concurenții de la Survivor România în bagaj. Războinicii și Faimoșii de la Survivor România își vor pune în bagaj 10 seturi de lenjerie intimă identice. În rucsacurile lor se vor găsi 10 perechi de șosete uni, la fel. Au voie să-și pună în geamantan și 3 seturi de bikini și 3 maiouri sau bustiere simple pentru sport. La fel ca tricourile, bustierele nu trebuie să aibă logo sau vreun brand inscripționat.

Iar pentru a putea face față nopților reci, Faimoșii și Războinicii își vor pune în bagaj 3 perechi de pantaloni lungi, identice, la fel și 3 bluze de trening. Acestea pot fi înlocuite și cu niște hanorace.

Faimoșii și Războinicii de la Survivor România nu au toaletă

Cât despre încălțăminte, concurenții de la Survivor România pot să-și ia doar o singură pereche de adidași negri la ei. Pe lângă acestea, participanții show-ului de la Pro TV pot să-și adauge 3 combinații de outfit diferite în bagaj, de petrecere. Piesele vestimentare trebuie să fie smart casual.

După ce vor ajunge în Republica Dominicană, concurenții de la Survivor România vor primi câte un rucsac gol. Își vor pune în el câte un tricou, o bluză de trening și o pereche de pantaloni. În plus, Faimoșii și Războinicii vor primi și câte o trusă micuță cu pastă și periuță de dinți, pieptene și aparat de ras. Participanții vor primi acolo și hârtie igienică și cremă SPF. De menționat este și faptul că nu vor dispune de toaletă.

Concurenții de la Survivor România 2022 care au de urmat tratamente vor trebui să aducă o hârtie de la doctor în care menționează ce medicamente iau. Altfel, nu au voie să le ia cu ei în bagaje.

Cât este marele premiu de la Survivor România 2022

Andreea Tonciu, CRBL, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, fotbalistul Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac fac parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România, în acest an. Vor lupta cot la cot cu Războinicii, fiecare dintre ei fiind pregătiți să-și depășească limitele.

Survivor România, unul dintre cele mai urmărite show-uri din țara noastră, va reveni curând pe micile ecrane. Emisiunea de pe Pro TV pune la bătaie un premiu uriaș, în valoare de 100.000 de euro. Acesta va ajunge doar la marele învingător. Show-ul va fi prezentat de aceeași gazdă, Daniel Pavel.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton