Secrete dureroase ies la iveală. Replica incredibilă a Reginei Elisabeta când Prințesa Diana i-a spus că Charles o înșală

 Lupescu Anca
.

Prințesa Diana a generat o situația nemaiîntâlnită atunci când a declarat la BBC că în mariajul ei erau trei persoane.

1995-princess-diana-prince-charles-william-harry1995-princess-diana-prince-charles-william-harry
Citește și: Mișcarea isteață pe care Prințesa Diana a făcut-o când valetul Prințului Charles a venit să ia hainele acestuia, după despărțirea lor

Comentariul a fost făcut cu privire la aventura prințului Charles cu Camilla Parker Bowles, într-un interviu în care Prințesa Diana a recunoscut că motivul principal al divorțului a fost infidelitatea Prințului de Wales.


Prințesa Diana a mai spus că s-a luptat cu bulimia, depresia post-natală și ideea de a fi faimoasă.

Citește și: Faimoasa rochie de seară purtată de Prințesa Diana la Casa Albă, scoasă la licitație! La ce sumă fabuloasă este estimată

Într-o serie de înregitrări, prinţesa a mai dezvăluit că Charles i-a spus că „nu pot fi singurul Prinţ de Wales care să nu aibă amantă”.


Cu adevărat surprinzător a fost răspunsul Reginei Elisabeta a II-a atunci când Diana i s-a confesat cu privire la infidelitatea soțului ei.
„M-am dus la ea, plângând şi am întrebat-o ce să fac”, a povestit Diana. Însă nu i-a dat răspunsul aşteptat, ci a rostit patru cuvinte: „Charles nu are vindecare”.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu unicul supraviețuitor al accidentului în care a murit Prințesa Diana. Bodyguard-ului i-a fost reconstituită fața din 150 de piese de titan!

Apoi Elisabeta i-a spus simplu că nu ştie ce ar trebui să facă. „Asta a fost. Şi ăsta a fost ajutorul”, a completat Diana, conform mirror.co.uk.


Charles și Lady Di au divorțat în 1996, cu un an înainte ca Diana să moară, și împărțeau custodia copiilor lor, prințul William și prințul Harry, care aveau doar, 15 ani, și respectiv, 12 ani, când mama lor a murit în teribilul accident de mașină.

Citește și: Detalii uluitoare ies la iveală despre relaţia dintre Prinţesa Diana şi Prinţul Charles: S-a aruncat pe scări, gravidă fiind!


Prințul Charles a făcut câteva declarații la 21 de ani de la moartea fulgerătoare a prințesei inimilor.


„Cred că majoritatea oamenilor când își dau seama că mariajul lor se destramă, atât de groaznic și de mizerabil pe cât este, adesea prietenii devin cei mai importanți. Te ajută să înțelegi ce se întâmplă și te încurajează, altfel fără ei o iei razna’, a mai adăugat acesta.

Citește și: În ce film urma Prințesa Diana să joace înainte de a muri. Kevin Costner a dezvăluit totul!


Charles s-a căsătorit cu Camilla Parker, în 2005, și de atunci sunt de nedespărțit, ei celebrând recent 15 ani de la căsnicie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton